OK Lliga

El Barça ha de lluitar i suar per guanyar a la pista del Noia Freixenet

El Martinelia Manlleu supera clarament el Reus Virginias (9-5) i es retroba amb la victòria

El líder de l’OK Lliga, el Barça s’ha imposat per un ajustat 4-5 a la seva visita a la pista del Noia Freixenet, que ha plantat cara tot i les baixes per sanció de Jordi Bargalló o Esteller. Els blaugrana s’han avançat amb un 0-2 i els de Sant Sadurní han empatat. El Barça s’ha distanciat amb un 2-5 i semblava que tenia el partit sentenciat però en el darrer minut els locals s’han apropat. Eloi Mitjans ha fet tres gols, dos de falta directe.

En l’últim partit de la divuitena jornada el Martinelia Manlleu ha derrotat clarament el Reus Deportiu Virginias per 9-5 en un partit que ha començat perdent per o-2. Els osonencs han tornat a guanyar després de quatre derrotes seguides. Aleix Borregan ha marcat quatre gols pel Manlleu i Francesco Compagno n’ha fet tres pel Reus. El Voltregà Stern Motor ha guanyat a la pista del Garatge Plana Girona per 1-6 en l’estrena del seu nou tècnic Lluís Nogué a la banqueta. Arnau Canal i Pol Molas han fet dos gols cada un pels osonencs.

En aquesta jornada el Parlem Calafell i el Finques Prats Lleida s’han classificat per disputar el play-off pel títol, quan falten quatre jornades pel final de la fase regular. El Calafell ha sumat la seva quarta victòria seguida al imposar-se per 4-1 al Corredor Mató Palafrugell. Martí Casas ha fet dos gols pels locals, mentre que el Lleida i l’Igualada Rigat han empatat (3-3) en un partit en que els igualadins s’han avançat amb un 1-3 i els lleidatans han empatat en els darrers quatre minuts. El Recam Làser Caldes ha perdut en la seva visita a la pista del Liceo per un ajustat 3-2 i ja porta sis derrotes seguides. Alvaro Giménez ha marcat els dos gols del Caldes. L’Alcoi ha guanyat a la pista de l’Alcobendas per 2-7, amb quatre gols de Ferran Formatjé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)