OK Lliga

El Palafrugell cau a casa contra el Liceo

Hoquei patins

C. Mató Palafrug. 1 Deportivo Liceo 5

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet –equip inicial–; Candamio, Ramon i Busch.DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Torres, Marc Grau, Àlex Rodríguez i Di Benedetto –cinc inicial–; Carballeira, Oruste, Burgaya i Martín Rodríguez.GOLS:0-1 (3’) Di Benedetto. 0-2 (18’) Di Benedetto. 0-3 (20’) Torres. 0-4 (41’) Carballeira. 0-5 (42’) Oruste. 1-5 (43’) Candamio, de falta directa.ÀRBITRES:M. Díaz i T. Pardo. Targeta blava a Oruste i Marc Grau.FALTES:13 del Palafrugell i 8 del Liceo.

El Corredor Mató Palafrugell va perdre a casa contra el Liceo per 1-5 en un partit en què els gallecs es van avançar molt aviat i van deixar molt poques opcions al rival. Al descans es va arribar amb un 0-3, i els gallecs van acabar de sentenciar el partit en els darrers deu minuts. El Palafrugell va anotar al final, de bola aturada, i va desaprofitar una altra falta directa i un penal.

El Garatge Plana Girona juga avui (20.30 h) a la pista de l’Igualada, un equip que s’està allunyant de la zona perillosa. Els gironins porten tres derrotes seguides i necessiten puntuar per no complicar encara més la seva situació.