OK Lliga

El Girona suma més a fora i ha de buscar la salvació a casa

Hoquei sobre patins. Els gironins han fet 13 punts i han guanyat quatre partits a domicili, l’últim a Igualada, però en les últimes tres jornades reben el Reus i l’Alcoi i visiten el líder

El Garatge Plana Girona va aconseguir una important victòria a la pista de l’Igualada en la darrera jornada que el va allunyar un xic del descens directe, tot i que continua en un lloc de promoció quan només falten tres jornades per al final de la fase regular de l’OK Lliga. Els gironins han viscut millor fora de casa que al seu pavelló en aquesta temporada i hi han aconseguit més victòries i punts. Han sumat 13 punts, amb quatre victòries i un empat lluny del seu pavelló, mentre que davant la seva afició només n’han fet set, amb dos triomfs i un empat.

En les tres jornades que falten per acabar la fase regular, en què es jugarà la permanència, el Girona necessitarà ser fort al seu pavelló contra rivals de la zona alta. Aquest dissabte rebrà el Reus, que és el quart i lluita per acabar tercer i també per mantenir la quarta plaça que li donaria el factor pista a favor en els quarts de final. Després visita el Barça, el líder, que no ha cedit cap punt al Palau Blaugrana, i tancarà la fase regular rebent l’Alcoi, la revelació del curs, que ja s’ha classificat per al play-off pel títol.

Aquesta falta de punts i de victòries en els partits de casa ha estat un greu problema durant aquesta temporada, en què han tingut molts alts i baixos, tal com explica l’entrenador del conjunt gironí, Ramon Benito: “El gran problema ha sigut que contra els rivals directes, a casa, no n’hem guanyat ni un, i en canvi a fora hem anat a aconseguir-hi punts.” El tècnic del Girona recorda que van perdre contra l’Alcobendas (2-6), el Voltregà (1-6), el Palafrugell (2-3) i l’Igualada (0-2), i van empatar amb el Manlleu (3-3), tots rivals directes per mantenir-se.

Lluitar fins al final

La victòria agònica de diumenge a la pista de l’Igualada (5-6) i els tres punts sumats a tres segons del final amb una genialitat de Raúl Pelicano donen una mica d’aire als gironins. “Aquests tres punts ens serveixen per allunyar-nos una mica de baixar directes i ens serveixen per continuar lluitant per buscar l’objectiu, que és la salvació”, explica Ramon Benito, que també comenta que els tres partits que els queden per jugar seran molts durs. Malgrat això afirma: “Tothom té moltíssima il·lusió per intentar buscar la salvació, sabem que serà molt complicat però hi deixarem la pell.”

EL PROTAGONISTA

Aquesta victòria ens dona possibilitats i ens dona ànims per seguir lluitant fins a l’últim dia
El gran problema ha sigut que contra els rivals directes a casa no hem guanyat ni un partit. En canvi a fora hem anat a obtenir-hi punts
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GARATGE PLANA GIRONA
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)