OK Lliga

Sergi Panadero renova fins el 2023 i complirà vint anys al Barça

El jugador osonenc Sergi Panadero, un pulmó, continuarà vestint de blaugrana fins al 2023. El Barça i el jugador han arribat a un acord per fer efectiva la temporada opcional present en el contracte que unirà ambdues parts fins el 30 de juny de 2023. L’acord s’ha segellat a les oficines del club amb el president Joan Laporta i la presència del directiu Xavier Barbany i del coordinador esportiu Gaby Cairo. El jugador nascut a Vic de 39 anys, és a Can Barça des del 2003 –hi va arribar procedent del Voltregà, el seu club de formació–, presenta 60 títols al seu palmarès i arribarà a les 20 temporades al primer equip blaugrana. És el segon esportista de la secció amb major palmarès, només per sota dels 77 trofeus d’Aitor Egurrola.

Aquest curs, ha marcat 13 gols en 26 partits disputats i continua sent fonamental en defensa. “Estic molt orgullós de poder seguir una temporada més. Continuaré treballant com fins ara i intentaré donar el millor de mi per aquest gran club. Gaudeixo molt fent el que faig, el físic m’està responent i tinc la il·lusió del primer dia. Mentre això sigui així, jo ho donaré tot”, afirma Panadero, que té clar que és un privilegiat: “Intento aportar els meus coneixements i experiència en el que sigui necessari per assolir tots els objectius que ens anem marcant. Continua el somni de la meva vida i animo als culers a que continuïn venint al Palau a fer-nos costat. Amb ells, sempre és més fàcil”.

El coordinador esportiu Gaby Cairo, per la seva banda, també ha elogiat al jugador: “És polivalent i amb una tècnica excepcional i arribarà a les 20 temporades amb el primer equip. Aquesta campanya ha fet un europeu magnífic i és una meravella de jugador. També és un actiu del club que ens agradaria que jugués per sempre. Tenim un grup de jugadors excepcionals i tots tenen un rol. Panadero és fonamental dins i fora de la pista”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)