Més hoquei

El Barça mostra la seva superioritat davant l’Sporting (1-4) en la seva estrena en la Golden Cup

Els blaugrana han dominar des de l’inici sobre la pista i en el marcador

El Barça s’ha mostrat superior a l’Sporting de Portugal i l’ha guanyat per 1-4 en el seu primer partit de la fase de grups de la Golden Cup que es disputa a La Corunya. Els blaugrana han fet una demostració de defensa sòlida i d’encert en atac i han fet un pas important per accedir als quarts de la competició. Els portuguesos han tingut les primeres ocasions clares, però el Barça ha fet dos gols en un minut i s’ha arribat al descans amb el 0-2. Els blaugrana han ampliat el marcador en l’inici de la segona meitat (0-3) i després s’ha vist dues grans transformacions de faltes directes que han deixat el marcador en l’1-4. La del Blaugrana Pau Bargalló ha estat espectacular marcant per sota les cames i gairebé d’esquena a la porteria. Amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit. Pel Barça han marcat Pau Bargalló (2), Llorca i Nunes, i per l’Sporting Font. L’Sporting ha guanyat la tanda de faltes directes (2-1) per si els equips queden empatats a punts al final de la fase de grups.

El Barça jugarà el segon partit del grup demà contra el Saint Omer francès (21 h).