Europe Cup

El Parlem Calafell venç el Lleida (2-3) i jugarà la la seva primera final europea

El Parlem Calafell ha fet avui història al Multiusos de Paredes derrotant el Finques Prats Lleida (2-3) en la segona semifinal de l’Europe Cup i jugarà demà contra el Follonica la seva primera final europea (14 h per Esport 3). A més, ho ha aconseguit trencant la ratxa en la competició dels lleidatans, campions de les tres últimes edicions. El Follonica, per la seva banda, ha vençut per 2-3 el Valdagno. El català Dídac Llobet ha marcat pels vencedors. Els altres dos gols els han fet Francesco Banini i Davide Banini, que ha clavat el 2-3 decisiu de falta directa –15a del Valdagno–a 23 segons del final. L’altre jugador català que ha intervingut en el partit, Marc González (Valdagno), també ha marcat un gol.

En el duel català de la segona semifinal, Miras ha avançat el Calafell amb un gol matiner en el minut 1. Badia, amb un cacau exterior, ha foradat la porteria contrària (1-1 en el 12’). El Calafell ha replicat amb un gol al segon pal d’Escala, que ha rendibilitzat una assistència de Ferrer des de la dreta de l’atac dels penedesencs. En l’acció posterior, el Lleida ha empatat (2-2). Cañellas ho ha provat des de fora i ell mateix ha recollit el rebuig d’Edo. Casas ha enviat al pal un servei de Miras, que ha entrat amb perill per la dreta de l’atac.

Una blava a Martí Casas ha donat als d’Albert Folguera l’oportunitat d’avançar-se en el segon temps, però Edo ha frenat l’intent de Sergi Folguera en la falta directa (37’). A 3:31 del final, Martí Casas ha fet un gol fantàstic (2-3), desviant amb tot la intenció un llançament d’Humberto. El Lleida ha posat tota la carn a la graella i ha tingut oportunitats–el Calafell també ha tingut un pal de Ferrer i una acció d’un contra un de Xaus– però els de Ferran López, que han comès la novena falta a 2:13 del final, han celebrat el seu gran triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)