Lliga Europea

El Palau es reivindica

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El campió remunta contra el Benfica i afronta avui contra el Gijón la seva tercera final seguida (18 h, E3)

Generali Palau 3 Benfica 2

GENERALI PALAU:Laura Vicente, Colomer, Florenza, Puigdueta i Busquets –equip inicial–; Fontdeglòria, Juan, Gisela Vicente i Blackman.BENFICA:Vieira, Santos, Figuereido, Flores i Sousa –equip inicial–; Ramos, Silva i Severino.GOLS:0-1 (11’) Sousa. 1-1 (20’) Puigdueta, 2-1 (35’) Colomer. 2-2 (37’) Santos. 3-2 (43’) Busquets.ÀRBITRES:J. Silecchia i S. Brambilla.FALTES:8 del Palau i 9 del Benfica.

El Generali Palau, el vigent campió, va saber arromangar-se i va derrotar el Benfica (3-2) en la primera semifinal de la lliga europea. Jugarà avui (18 h) contra el Telecable Gijón, superior al Cerdanyola (4-0), la seva tercera final seguida. L’equip d’Ivan Sanz va tenir una feinada i va haver de remuntar un gol advers contra un conjunt perillós al contraatac i amb una portera internacional, Maria Vieira, molt inspirada.

El Palau va sortir a buscar el Benfica amb una pressió angoixant i no el va deixar jugar. Aina Florenza va posar a prova en diverses ocasions la portera rival –sobretot en una acció en el 4’–, tot i que al Palau li va faltar una mica més de calma en el quatre contra quatre i li va sobrar precipitació. Busquets va enviar la bola al ferro (8’) davant d’un rival molt ben tancat, conscient de les seves limitacions (11’). Fontdeglòria, sola, també hauria pogut marcar però Vieira s’estava reivindicant sota els pals. No obstant això, el Benfica, mitjançant la seva millor jugadora, Marlene Sousa, va marcar en la seva primera arribada aprofitant un desajust defensiu (0-1). L’equip de Lisboa va avisar de nou en accions de Santos i Figueiredo, al segon pal, en un altre contraatac gairebé mortal de les portugueses. Al davant, al conjunt d’Ivan Sanz cada cop li costava més arribar amb perill, fins que en el 20’, Puigdueta, aixecant i picant en una transició ràpida, va obrir la llauna (1-1).

El Palau va sortir endollat en el segon temps, però també li va tocar patir. La golejadora Silva, sola i després d’un retall, va tenir el segon a l’estic (4’). Laura Vicente, espectacular, va reaccionar i ho va evitar. El Palau es va avançar amb un gol de Mariona Colomer, que va entrar fins a la cuina (2-1). Cata Flores va fer lluir-se Vicente en una rèplica instantània i va donar a entendre que amb un món per endavant el partit no estava ni de bon tros resolt. El Benfica, de fet, s’hi va regirar del tot amb un gol de Santos (2-2), que va desviar la bola amb criteri. El partit va entrar en una fase d’intercanvi de cops que no convenia gens ni mica al conjunt català, amb Laura Vicente providencial. El Palau va sentenciar amb un gol de Busquets, que va rematar el rebuig en una acció de contraatac de Puigdueta (3-2) i va fer atacs llargs, tot i que el Benfica va intimidar amb tres ocasions clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)