OK Lliga

El Caldes és el vuitè equip que jugarà el ‘play-off’ del títol i el Reus serà cap de sèrie

La victòria del Girona fa que tingui el factor pista a favor en el ‘play-out’ contra el Palafrugell

El Recam Làser Caldes s’ha assegurat disputar el play-off pel títol al guanyar a la pista del Finques Prats Lleida (2-3) i s’ha assegurat la vuitena posició que ocupava abans de l’inici de la darrera jornada de la fase regular de l’OK Lliga. El Caldes manté la vuitena plaça i la victòria de l’Igualada Rigat a la pista del Corredor Mató Palafrugell (5-7) no l’hi ha servir per superar-l’ho. En aquesta darrera jornada també s’havia de decidir el quart equip que seria el cap de sèrie i tindria el factor pista a favor en els quarts de final. El Reus Deportiu Virginias ha empatat (2-2) a la pista del Voltregà Stern Motor i ha mantingut aquesta plaça.

El Palafrugell i el Garatge Planas Girona ja sabien que s’havien d’enfrontar en el play-out per decidir el tercer equip que perdrà la categoria i estava en joc qui tindria el factor pista a favor. La victòria del Girona contra l’Alcoi (5-3) i la derrota del Palafrugell fa que els gironins acabin la fase regular en l’onzena posició per davant dels empordanesos.

El Barça ha tancat aquesta fase de la lliga amb un victòria (1-3) a la pista del Parlem Calafell, mentre que en els dos partits que no hi havia res en joc, el Noia Freixenet ha guanyar l’Alcobendas (4-1) i el Martinelia Manlleu ha perdut contra el Deportivo Liceo (1-3).

Els quarts de final enfrontaran a : Barça-Caldes, Liceo-Alcoi, Noia-Calafell i Reus-Lleida. El Play-off del novè lloc el jugaran l’Igualada i el Voltregà. El primer dels tres partits de quarts de final del play-off pel títol es disputarà el dissabte 14 de maig. En aquesta mateixa data també es disputaran els primers partits del play-off per la novena plaça i del play-out que ha de decidir el tercer equip que baixarà.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)