Copa

El campió va endavant

Copa femenina. El Manlleu, que defensa el títol, es mostra superior a l’Igualada femení i s’enfrontarà en la segona semifinal al Telecable Gijón, que elimina el Voltregà

Telecable Gijón 3 Voltregà Stern M. 1

TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lolo, Piquero, Obeso i Roces –equip inicial–; Carrera, González, Fernández, Lee i Mejido.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Otegi, Anna Bosch, Arxé, Vistós i Vilamala –equip inicial–; Tarrida, Franci, Ferran, Alexia Bosch i Sala.GOLS:1-0 (27’) Roces. 2-0 (32’) Piquero. 3-0 (42’) Roces. 3-1 (50) Anna Bosch.ÀRBITRES:G. Bravo i J. Iglesias.FALTES:11 del Telecable i 9 del Voltregà.

Martibelia Manl. 6 Igual. G. Guzman 2

MARTINELIA MANLLEU:Ferrer, Comas, López, Casarramona i Gurri –equip inicial–, Díez, Castellví, Bullo, Anglada i Alonso.IGUALADA GRUPO GUZMAN:Riba, Miret, Mas, Herrera i Claramunt –equi inicial–; Ramon, Crespo, Balcells, De Sivatte i Ferrer.GOLS:1-0 (7’) López. 1-1 (7’) Mas. 2-1 (10’) López. 3-1 (23’) Casarramona (f.d.). 4-1 (34’) López. 5-1 (40’) Castellví. 5-2 (42’) Miret (f.d.). 6-2 (43’) Castellví.ÀRBITRES:R. Burgos i A. Barba. Blava a Ferrer, Gurri, Ramon i Claramunt.FALTES:14 del Manlleu i 15 de l’Igualada.

El Martinelia Manlleu, l’actual campió de la copa femenina, jugarà la segona semifinal contra el Telecable Gijón. Les manlleuenques es van mostrar superiors i van derrotar per 6-2 l’Igualada Femení Grupo Guzman, mentre que el conjunt asturià, recent subcampió europeu, va eliminar el Voltregà Stern Motor per 3-1. La davantera del Manlleu, Maria Díez, va rebre abans del seu partit la insígnia d’or de la federació espanyola per la seva trajectòria, ara que ha anunciat la seva retirada a final de la temporada.

El conjunt de Sant Hipòlit va fer una bona primera meitat i va tenir les seves ocasions davant el conjunt asturià i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. El Voltregà va encaixar dos gols molt seguits en l’inici de la segona meitat i ja no va poder recuperar-se contra un Telecable que va fer el 3-0 a falta de vuit minuts pel final. L’únic gol del Voltregà el va marcar Anna Bosch en el darrer minut del partit de quarts de final.

L’enfrontament entre el Manlleu i l’Igualada va ser molt intens, sobretot en la primera meitat. Els dos equips van buscar el gol i les osonenques el van trobar amb més facilitat. La lluita per la victòria es va mantenir fins al final. Es van mostrar quatre targetes blaves, i es van xiular dos penals i set faltes directes, i cada equip en va transformar una. Al descans es va arribar amb un 3-1 pel Manlleu, que va tenir en Nara López, tres gols, i en Ona Castellví, dos, les seves jugadores més encertades de cara a gol.