Més hoquei

El Manlleu júnior, el Noia infantil, el Reus juvenil i el Barça aleví, campions de Catalunya

Aquesta setmana es jugarà el català fem-17

El campions de Catalunya de base masculins s’han acabat de decidir aquest cap de setmana, mentre que el català fem-17 es disputarà aquesta setmana a Cambrils. El català júnior s’ha disputat a Breda i el Martineli Manlleu ha guanyat el títol al superar el Sant Celoni B per 4-3 després de remuntar un 0-3. La tercera posició ha sigut per l’Igualada que ha superat el GEiEG B per 2-0. El campió infantil ha sigut el Noia Freixenet que en la fase final disputada a Centelles s’ha imposat en la final al Caldes Recam Làser per 5-4. El Barça ha derrotat per 5-2 el Cerdanyola i ha acabat tercer.

La setmana passada es va disputar els campionat de Catalunya juvenil a Juneda i l’aleví a Amposta. El campió juvenil va ser el Reus que va derrotar en la final el GEiEG per 4-1. El Martinelia manlleu va acabar tercer al superar el Barça per 3-1. En la categoria aleví el campió català va ser el Barça que va guanyar el Santa Perpètua per 7-2. El Tordera va vèncer el Vila-seca per 4-3 i va acabar tercer.

Els dos primers de cada categoria jugaran el campionat d’Espanya. El juvenil i l’aleví comencen aquest divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)