OK Lliga

El Reus Virginias torna a perdre a Riazor (5-2) i necessitarà una altra gesta

El Reus Virginias ha perdut per 5-2 a la pista del Deportivo Liceo el segon partit de la final de l’OK Lliga i necessita tres triomfs seguits –dos a Reus i un altre en l’hipotètic cinquè partit altre cop a Riazor– per ser campió. La sèrie prosseguirà divendres al Palau d’Esports del Reus Deportiu (20.30 h). L’equip de Jordi Garcia ha plantat més cara que no pas en el primer duel (5-1) tot i la baixa sensible de Compagno per acumulació de targetes, però les fuetades del Liceo en els contraatacs i un gol desgraciat encaixat en pròpia porta, han decantat la balança del costat local.

Ballart no ha estat fi en el primer i matiner gol del Liceo, marcat des de l’exterior per Roberto di Benedetto (1-0 en el 2’), però després s’ha fer un tip d’aturades de mèrit. El Reus ha reaccionat amb un gol d’Aragonès al segon pal rematant amb encert una gran passada de Rojas. I s’ha posat per davant amb un penal transformat per Marín que ha deixat estabornits els gallecs durant uns minuts (1-2 en el 13’). Àlex Rodríguez però, ha empatat en una ràpida transició (2-2 en el 16’). Julià, a passada de Rojas, ha tingut el tercer però Grau, a ma canviada, ha fet una aturada estratosfèrica.

Oruste ha ressituat de nou el Liceo per davant en una acció espectacular en què ha marxat de dos jugadors per velocitat i habilitat en un contraatac. Un golàs (3-2 en el 28’). Ballart ha salvat el quart davant de Rodríguez en un pèrdua fatídica del Reus (36’). Un gol molt desgraciat ha acabat de posar contra les cordes al Reus. Ballart i Salvat han impactat a l’hora la bola i s’ha escolat a la porteria. Un gol inversemblant (4-2 en el 39’). La desena del Reus, per acabar-ho d’adobar, ha arribat a 1:50 del final. Adroher, amb paciència, ha marcat aixecant i picant el 5-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)