Mundial

Espanya sub-19 venç Portugal i s’emporta la medalla de bronze en els WSG

La selecció estatal, amb nou catalans, s’imposa en la pròrroga per 7-5

La selecció espanyola sub-19 s’ha emportat la medalla de bronze dels World Skate Games de l’Argentina al guanyar per 7-5 Portugal en la pròrroga del partit pel tercer i quart lloc. L’enfrontament ha estat molt intens, disputat i amb alternatives. Al descans s’ha arribat amb un empat (1-1), i al final del temps reglamentari el resultat també ha estat d’empat, 4-4. En la pròrroga el combinat estatal que dirigeix Sergi Macià s’ha avançat en el primer minut i s’ha distanciat de dos gols (6-4). Els portuguesos han continuat lluitant per Espanya, amb nou jugadors catalans, s’ha imposat per 7-5 i ha pujat al tercer lloc del podi. No ha pogut revalidar el títol que va aconseguir al 2019 a Barcelona. Sebastià Moncusí i Bruno Saavedra han marcat dos gols cada un.