Europe Cup

El Lleida, el Caldes, el Voltregà i l’Igualada passen als quarts de l’Europe Cup

Els lleidatans remunten i es classifiquen en els penals, i els calderins en la pròrroga

Els quatre equips catalans que estaven disputant els vuitens de final de l’Europe Cup s’han classificat pels quarts. El Finques Prats Lleida ha remuntant i ha passat en els penals, el Recam Làser Caldes ha necessitat la pròrroga, el Voltregà Stern Motor ha tornat a guanyar el seu partit i l’Igualada Rigat ha perdut, però tenia una clara avantatge.

El Lleida era el que ho tenia més complicat ja que havia perdut a casa (4-5) i ha protagonitzat una gran remuntada a la pista del Valdagno italià i s’ha classificat en els penals. Els lleidatans estaven eliminats, però a vuit segons del final Badia ha marcat el 3-4 i ha forçat la pròrroga. S’ha arribat als penals i el Lleida s’ha imposat per 2-3.

El Caldes només tenia un gol de marge (5-4) contra La Vendéene i ha arribat al final del partit perdent per 3-2 i s’ha jugat la pròrroga. Presas ha fet el 3-3 en la primera meitat i amb aquest empat s’ha classificat. El Voltregà ha tornat a guanyar el Diessbach suís, aquest cop per 1-4 i amb el 6-3 que portava del partit d’anada s’ha classificat sense problemes. L’Igualada ha perdut per 6-4 a la pista del Lió però ha fet valer el 13-1 del partit d’anada i ha passat als quarts. 

En els quarts de final el Voltregà s'enfrontarà a Follonica italià, mentre que el Lleida jugarà contra un altre conjunt italià el Bassano. L'Igualada s'enfrontarà al Braga portuguès i el Caldes es tornarà a enfrontar a un altre conjunt francès, el Coutras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)