OK Lliga

Un empat molt dolorós

Hoquei sobre patins. El Girona desaprofita ocasions i el Vilafranca anivella el partit a 1:45 del final d’un matx disputat i amb alternatives

G. Plana Girona 3 Vilafranca 3

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Sánchez, Cantero, Nadal, Calero i Pau Fernández.DIGITTECNIC VILAFRANCA CAPITAL DEL VI:Xus Fernández, Martí, Ribas, Palau i De Sivatte –equip inicial–; Del Río, Necchi, Villares, Ferrer i Güell.GOLS:0-1 (6 segons) Martí. 1-1 (9’) Vázquez. 2-1 (11’) Aguirre. 2-2 (42’) Necchi. 3-2 (45’) Ramon. 3-3 (47’) Palau, de falta directa.ÀRBITRES:D. Calonge i A. Barba. Van mostrar targeta blava a Aguirre, del Girona, i a Martí i Necchi, del Vilafranca.FALTES:9 del Girona i 6 del Vilafranca.

El Garatge Plana Girona va empatar a casa contra el Digittecnic Vilafranca Capital del Vi (3-3), el cuer de l’OK Lliga, en un partit anivellat i amb alternatives. Els gironins van desaprofitar una bona ocasió per fer un pas endavant cap a la permanència, ja que van cedir dos punts en els darrers minuts. El Girona ha superat el Voltregà Stern Motor, el seu gran rival per la permanència, en la classificació. Els osonencs han tingut competició europea aquest cap de setmana i han de jugar dimecres a casa contra el Finques Prats Lleida, que és l’equip que precedeix en la taula els gironins i els osonencs.

El Vilafranca es va avançar en el marcador amb un gol al cap de sis segons de joc. Tot just fer la sacada inicial, Martí va xutar des del seu propi camp i va marcar. El Girona es va refer a aquest gol tan matiner i va reaccionar molt bé. Vázquez i Aguirre van capgirar el partit i van situar el 2-1 en el marcador en el minut 11. Abans del descans els gironins van disposar de dues faltes directes per distanciar-se en el marcador, però no les van aprofitar.

El partit va continuar sent disputat en la segona meitat amb ocasions per als dos equips i més domini dels locals. El Vilafranca va empatar a vuit minuts del final amb un gol de Necchi. Borja, en un gran contraatac, va tornar a fer avançar el Girona a cinc minuts del final, però els gironins no van saber tancar el partit. A tres minuts del final Aguirre va veure la targeta blava i el Vilafranca va disposar d’una falta directa que Palau va transformar i va empatar el partit. En els darrers minuts hi va haver ocasions, però el marcador no va canviar.