OK Lliga

El Palau i el Vila-sana guanyen i forcen el tercer partit de la semifinal

Les vallesanes superen el Manlleu (3-0) i les lleidatnes el Telecable (5-3)

El Generali Palau i el Vila-sana han guanyat el segon partit de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga femenina i han forçat el tercer enfrontament que decidirà els finalistes. El Palau ha derrotat per 3-0 el Martinelia Manlleu, mentre que el Vila-sana s’ha imposat per 5-3 al Telecable Gijón. Els tercers enfrontament es jugaran diumenge, a la pista de les lleidatanes a les 12.30 h, i a la de les vallesanes a les 16.05 h.

El Palau ha estat superior al Manlleu pràcticament des de l’inici i i abans del minut deu de joc ja guanyava per 2-0. Puigdueta ha inaugurat el marcador en el minut sis i Florenza ha marcat de falta directa en el nou. El conjunt vallesà no ha sentenciat amb el tercer gol fins a deu minuts del final gràcies a Colomer.

El Vila-sana ha començat perdent, i en dues ocasions ha hagut d’anivellar un marcador advers en la primera meitat amb gols de Silva i Victòria Porta. S’ha arribat al descans amb un empat (2-2). En la segona meitat les lleidatanes ha dominat i amb tres gols en cinc minuts de Julieta Fernández, Agudo i Figuerola han situat el 5-2 en el marcador. El darrer gol del Telecable no ha canviat res.