OK Lliga

El Barça i el Liceo s’avancen

Hoquei sobre patins. Els blaugrana guanyen el Noia Freixenet i els gallecs s’imposen al Parlem Calafell per la mínima en el primer partit de la semifinal del ‘play-off’ pel títol de l’OK Lliga masculina

Barça 5 Noia Freixenet 3

BARÇA:Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Carles Grau, Pascual, Panadero, Marc Grau i Llorca.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Costa, Jordi Bargalló i Ballart –equip inicial–; Gil, Salvadó, Mitjans, Gabarró i Marimón.GOLS:1-0 (5’) P. Bargalló (f.d.). 1-1 (10’) Esteller. 2-1 (25’) P. Bargalló. 3-1 (27’) Nunes. 3-2 (32’) Esteller. 3-3 (43’) Gil. 4-3 (43’) M. Grau. 5-3 (45’) Rodrigues.ÀRBITRES:I. González i O. Escobar. Blaves a P. Bargalló, Nunes i J. Bargalló.FALTES:16 del Barça i 13 del Noia.

Deportivo Liceo 4 Parlem Calafell 3

DEPORTIVO LICEO:Serra, Ricart, Carballeira, Torres i Rodríguez –equip inicial–; Di Benedetto, Manrubia, Ciocale, Canal i Bridge.PARLEM CALAFELL:Camps, Xaus, Escala, Casas i Miras –equip inicial–; Palau, Ferrer, Mendes, Fernández i Solans.GOLS:1-0 (19’) Di Benedetto. 1-1 (22’) Casas. 2-1 (24’) Torres. 2-2 (28’) Ferrer. 3-2 (36’) Ciocale. 4-2 (38’) Rodríguez (f.d.). 4-3 (46’) Miras.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Pérez. Blaves a Rodríguez, Xaus i Escala.FALTES:8 del Liceo i 9 del Calafell.

El Barça i el Deportivo Liceo es van avançar en la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga en guanyar el primer partit. Els blaugrana es van imposar al Noia Freixenet per 5-3, mentre que el Parlem Calafell va ser derrotat ajustadament a la pista dels gallecs per 4-3, després de lluitar per l’empat fins al darrer segon. El Barça i el Liceo han situat l’1-0 en l’eliminatòria que es disputa al millor de cinc partits. Demà ja hi haurà el segon enfrontament, a Riazor a les 12 h i al Palau Blaugrana a les 12.30 h.

El Barça va dominar més contra un Noia que es va centrar a fer una bona defensa. Es va arribar al descans amb un curt 2-1 que van aconseguir els blaugrana a un segon del final del primer temps. En la segona meitat el Barça va ampliar el marcador, però els de Sant Sadurní no es van rendir i van empatar a set minuts del final (3-3). Nou segons després el Barça es va tornar a avançar, i a partir d’aquí va sentenciar el partit.

El Calafell va plantar cara als gallecs en tot moment, i en dues ocasions va anivellar un mínim avantatge del Liceo, i es va situar amb un 2-2 en l’inici de la segona meitat. Els penedesencs van desaprofitar una falta directa per situar-se a davant, i els gallecs van marcar dos gols en cinc minuts. El 4-3 va arribar a quatre minuts del final i el Calafell va buscar l’empat atacant amb cinc, sense porter.