OK Lliga

El Barça i el Liceo disputaran la gran final

Els blaugrana guanyen per 2-4 el Noia en la pròrroga i el Calafell perd en els penals contra els gallecs (2-2 i 2-3)

El Barça i el Deportivo Liceo disputaran la gran final de l’OK Lliga després d’imposar-se en el tercer partit de la semifinal i aconseguir el 3-0 en aquesta eliminatòria al millor de cinc partits. Els blaugrana han derrotat en la pròrroga el Noia Freixenet per 2-4, mentre que els gallecs han superat el Parlem Calafell en els penals per 2-3 després del 2-2 al final del partit. La final s’iniciarà el pròxim dijous 8 de juny al millor de cinc partits i el Barça té el factor pista.

El Noia i el Barça han anat a buscar el gol i han creat ocasions a les dues porteries. Els blaugrana han avisat amb una rematada al pal i a deu minut del descans Pau Bargalló ha inaugurat el marcador. El mateix jugador blaugrana ha fet el 0-2 dos minuts després amb un xut llunyà i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En la segona part ha estat Gabarró el que ha marcat dos gols pel Noia, tots dos de falta directa i en un minut de marge. Els dos equips han tingut ocasions, però el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat a la pròrroga. En la primera meitat del temps suplementari cada equip ha desaprofitat una falta directa, i en la segona els blaugrana han sentenciat amb gols d’Alabart i de Rodrigues de falta directa.

El Calafell no ha pogut superar el Liceo en els primers minuts i el partit s’ha mantingut anivellat i sense ocasions clares de gol. El conjunt gallec s’ha avançat a un minut del final del primer temps al transformar un penal que ha estat molt protestat pel conjunt local. En la segona meitat Casas ha donat la volta al partit amb dos gols en quatre minuts, el primer de falta directa, i quatre minuts més tard els gallecs han empatat. Casas ha disposat d’un falta directa, no ha marcat i s’ha arribat a la pròrroga. El segon finalista no s’ha decidit fins als penals, que han estat favorables als gallecs. Miras i palau han marcat, però no ha estat suficient i els penedesencs han quedat eliminats.