Més hoquei

Un pas endavant sense premi

Hoquei sobre patins. El Vila-sana planta cara de valent però perd la final en la tanda de penals contra el totpoderós Telecable, que enllaça cinc títols i revalida la corona en la supercopa

Vila-sana 0 (1) Telecable 0 (2)

VILA-SANA COOP. D’IVARS:Salvat, Silva, Barcons, Maria Porta i Victòria Porta –equip inicial–; Agudo i Gómez.TELECABLE:Hidalgo, Lolo, Piquero, Roces i Ferreira –equip inicial–; Obeso, Igualada, Cobián i Fernández.PENALS:Van marcar Victòria Porta, del Vila-sana, i Roces i Obeso, del Telecable.ÀRBITRES:A. Barba i J. Reverter.FALTES:8 del Vila-sana i 6 del Telecable.

El Vila-sana Cooperativa d’Ivars va perdre en els penals la final de la supercopa a Cubelles contra el Telecable de la tècnic debutant Tasha Lee: 0-0 després del temps reglamentari i la pròrroga. Roces i Obeso van marcar en la tanda i van neutralitzar el gol de Victòria Porta. Agudo va estavellar al pal el cinquè penal, que hauria donat vida a les catalanes. Les dues porteres, Anna Salvat (Vila-sana) i la xilena Fernanda Hidalgo, van ser les grans protagonistes del partit, la repetició de la final de la lliga europea de triomf asturià. El Telecable, de fet, va signar el curs passat un pòquer de títols i allarga la seva ratxa, tot i que el Vila-sana va plantar cara de valent.

L’equip de Lluís Rodero –absent a la banqueta per sanció– va disposar de la primera gran ocasió amb una directa llançada per Victòria Porta per una blava a Lolo (7’). Hidalgo va rebutjar. Tampoc no va superar Salvat de penal l’especialista Piquero (18’). El conjunt del Pla d’Urgell va intensificar el domini i les ocasions en el segon temps, però el Telecable va estar a punt d’avançar-se amb un gol anul·lat de la seva estrella Sara Roces en un tret exterior (42’). El Vila-sana va arribar al temps afegit amb 7 faltes i una rotació menor, mentre que les asturianes en duien cinc. No obstant això, Victòria Porta va entrar fins a la cuina (57’) i Sara Lolo li va fer penal. La jugadora del Vila-sana, però, el va llançar directament a fora. Roces va replicar a 1:30 del final amb un tret que Salvat va desviar al pal. La final es va decidir en els penals, a favor de les asturianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)