Més hoquei

Una supercopa d’Espanya força oberta

Hoquei sobre patins. El Barça defensa el títol en la 20a edició, que es juga a Reus, amb els locals, el Liceo i el Calafell com a aspirants

La 20a edició de la supercopa d’Espanya que es disputa al Pavelló Olímpic Municipal de Reus sembla, a priori, força oberta i amb quatre aspirants. El Barça, que acaba de perdre la final de la lliga catalana, iniciarà la defensa del títol contra el Calafell, i el Reus i el Liceo disputaran la segona semifinal.

El conjunt blaugrana ha estat el dominador històric de la competició, és l’actual campió, ha guanyat dotze de les dinou edicions disputades i ha estat present en les darreres sis finals, i ha aconseguit tres títols. Des del 2015 ningú ha revalidat el títol. El Liceo va ser el campió l’any 2022; el Reus, el 2020, i el Calafell mai ha disputat la fase final.

Com a prèvia de la competició es va presentar a Reus la propera edició de l’OK Lliga i es van entregar els guardons de la temporada passada. El d’MVP a Pau Bargalló, el de màxim golejador a Martí Casas, el de millor porter a Sergi Fernández, el de millor entrenador a Juan Copa, el de jugador revelació a Gerard Riba i el de millor àrbitre a Miguel Díaz.

Supercopa d’Espanya
Semifinals (avui)
Barça - Parlem Calafell 12 h
Liceo - Reus Virginias 16 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 12.30 h
Seu
Pavelló Olímpic municipal de Reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)