Europe Cup

L’Igualada, en els penals, i el Voltregà, als quarts de la Europe Cup

El Noia torna a perdre amb el Monza (3-6) i és eliminat

L’Igualada Rigalt, en els penals contra el Grosseto (4-2), i el Voltregà Movento Stern, que ja tenia l’eliminatòria pràcticament resolta en el partit d’anada (11-2) i avui ha empatat a Noisy (4-4), han segellat l’accés als quarts de final de la Europe Cup. El Noia, que ha tornat a perdre contra el Monza (3-6), és l’únic dels tres equips catalans en els vuitens de final que no podrà prosseguir el seu camí en la competició europea.

Un gol de Tety Vives en la tanda de penals han certificat l’accés de l’Igualada als quarts de final i han resolt una eliminatòria molt anivellada contra el Grosseto. Al límit dels temps reglamentari s’ha arribat amb un 3-2, idèntic resultat que a l’anada. Els gols locals els han marcat Biel Llanes, Gerard Riba i Marc Rouze. A la pròrroga cap equip ha vist porteria i ha hagut de ser el capità qui, de penal, ha decantat el triomf per a l’Igualada.

El Voltregà, tot i tenir l’eliminatòria pràcticament resolta (11-2), ha tornat de la pista del Noisy amb un empat. L’equip francès, amb 3-1 al descans, ha portat la iniciativa, però tres gols dels osonencs en la segona meitat han certificat l’empat final. Les dianes del Voltregà han estat obra de Lluc Sitjà, al primer temps, i d’Àlex Rodríguez, per partida doble, i Aleix Molas després de la represa.

El Noia ha anat sempre a remolc del seu rival i només amb l’empat a 1, obra d’Aleix Esteller (11’) ha tingut la possibilitat d’igualar l’eliminatòria. El Monza, però, ha reaccionat d’immediat i ha marcat l’1-2 just un minut després. El conjunt transalpí ha posat la directa i ja ha arribat al descans amb 3 gols de renda (1-4). Xavi Costa (35’) ha retallat diferències, però dos gols més del Monza han sentenciat el partit i l’eliminatòria. Ivan Morales ha marcat el definitiu 3-6 a un minut del final.