Lliga Europea

El Barça certifica el primer lloc i el Lleida queda eliminat

El Calafell perd a Reus i té poques possibilitats de passar a quarts

El Barça ha certificat la primera posició del grup A de la lliga europea amb la golejada per 6-0 contra el Forte dei Marmi en la cinquena jornada de la fase de grups. Els blaugrana han estat molt efectius davant la porteria contrària i seriosos en defensa. Rodrigues i Llorca han marcat en el minut 12 amb quinze segons de diferència i a 26 segons del descans el portuguès ha situat el 3-0. En la segona meitat, dos gols de Grau i un de Llorca, de falta directa han sentenciat el partit.

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat el seu primer partit de la fase de grups contra el Parlem Calafell per 5-4. Aquesta derrota dels penedesencs els deixa amb poques possibilitats d’accedir als quarts i s’ho jugarà tot en la darrera jornada. El Calafell ha dominat el primer temps (1-2) i el Reus ha reaccionat en la segona meitat. En el Reus Oruste ha marcat dos gols, un de penal i un de falta directe, Giménez dos més i Aragonès n’ha fet un. Pel Calafell Xaus i Escala han marcat dos gols cada un.

El Finques Prats Lleida s’ha quedat sense possibilitats d’accedir als quarts amb l’empat (5-5) que ha sumat a casa contra e Trissino. Els lleidatans han fet un bon partit i han arribat a dominar per 5-3, però han desaprofitat massa ocasions, com quatre faltes directes, i els italians han empatat. Badia i Folguera han marcat dos gols cada un i Sebastià n’ha fet un. Pel Trissino el català Mendes n’ha fet quatre.