Lliga Europea

El Vila-sana i el Manlleu guanyen per la mínima fora de casa a Europa

Les lleidatanes superen el Fraga (1-2) i les osonenques el Corunya (1-2)

El Vila-sana Coop d’Ivars i el Martinelia Manlleu han guanyat per la mínima fora de casa en la quarta jornada de la lliga europea femenina. Les lleidatanes s’han imposar per 1-2 a la pista de l’Esneca Fanga i les osonenques pel mateix resultat (1-2) a la del Corunya. En el grup A el Vila-sana ha sumat els seus primers punts després de fer un gran partit contra el líder del grup. Les lleidatanes han tingut les baixes per lesió de Laura Barcons i Gimena Gómez, però han estat molt serioses a sobre la pista i han remuntat l’1-0 inicial amb dos gols de Victoria Porta. El Vila-sana, actual subcampió, s’ha tornat a ficar en la lluita per accedir a una de les dues primeres posicions del grup i passar als quarts de final. Les lleidatanes han tingut ocasions per ampliar el marcador i posar al seu favor l’avegare particular però no ho han pogut fer, i ha quedar igualat ja que van perdre a casa pel mateix resultat (1-2).

En el grup C el Martinelia Manlleu ha guanyat a la pista del Corunya per 1-2, però no ha pogut posar al seu favor la diferència de gols particular i malgrat estar empatat a punts el conjunt gallec ocupà la primera posició. Queden dues jornades per acabar la fase de grups i en el proper partit a casa contra el Coutras francès les osonenques podran certificar la classificació per els quarts. Blanca Angrill i Joan Comas han situat el 0-2 abans del descans, però Alba Garrote ha marcat el’1-2 definitiu. En la primera volta el Corunya va guanyar a Manlleu per 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)