OK Lliga

Una nova derrota

Hoquei sobre patins. El Girona perd a la pista del Calafell, el tercer, el seu tercer partit consecutiu

Parlem Calafell 4 Garatge Plana Gir. 1

PARLEM CALAFELL:Camps, Pascual, Escala, Vives i Miras –equip inicial–; Xaus, Ferrer, Selva, Carles Domènech i Solans.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Aleix Domèmech, Grau, Vázquez i Aguirre –equip inicial–; Puigvert, Bogers, Nadal, Ramon i Barrot.GOLS:1-0 (27 segons) Pascual. 2-0 (31’) Xaus 2-1 (36’) Vázquez, de falta directa. 3-1 (43’) Xaus, de falta directa. 4-1 (46’) Pascual.ÀRBITRES:D. Cantos i J. Iglesias. Van mostrar targeta blava a Vives.FALTES:5 del Calafell i 12 del Girona.

El Garatge Plana Girona va encaixar una nova derrota, la tercera de manera consecutiva, i aquest cop va ser a la pista del Parlem Calafell, que és el tercer classificat de l’OK Lliga. El conjunt gironí no va començar gens bé el partit i al cap de 27 segons de joc ja perdia per 1-0. Els gironins van aguantar el cop i es van mantenir fins al descans amb aquest resultat en contra. El porter Jaume Llaverola va fer algunes bones aturades i els gironins també van disposar d’algunes ocasions per empatar.

En la segona meitat va arribar el 2-0, i va semblar que hi havia una mica de reacció quan Marc Vázquez va posar el 2-1 en el marcador després de marcar de falta directa. El Calafell, però, va continuar controlant el partit i en els darrers deu minuts va tornar a estar encertat de cara a gol, en va fer dos més i va sentenciar amb el 4-1 definitiu.