Més hoquei

Espanya inicia la copa de les Nacions del centenari guanyant França (2-1)

Casas ha marcat els dos gols de la selecció espanyola de falta directa

La selecció espanyola ha guanyat França per un mínim 2-1 en el primer partit del grup B de la copa de les Nacions de Montreux, la 69a edició i en la qual se celebra que fa cent anys que es va crear. Dos gols de falta directa de Martí Casas, un en cada meitat, han donat el triomf. Els francesos han fet el seu gol a vuit segons del final. Dava Torres va entrar a la convocatòria a última hora per la baixa del blaugrana Ignacio Alabart.

L’inici de la primera part ha estat anivellada i la primera ocasió clara l’ha tingut la selecció espanyola en un penal que César Carballeira no ha anotat. Tres minuts després Martí Casas ha marcat de falta directa i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En la segona part el conjunt francès ha disposat d’una falta directa que no ha transformat i a onze minuts del final Martí Casas ha fet el 2-0 en una nova falta directe. Encara n’ha disposat d’una altra a quatre minuts del final, però no ha marcat. El gol de França l’ha marcat a 8 segons del final Rémi Herman, de penal.