OK Lliga

Són dues finals

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona ha de vèncer dissabte l’Alcoi (20 h) per salvar la pilota de descens

Ara no serveix de res lamentar el final desgraciat de diumenge a la pista de l’Alcoi que ha deixat el Garatge Plana Girona contra les cordes, més que mai abans en la seva trajectòria a l’OK Lliga. Un gol encaixat a dotze segons del final del temps afegit (2-2) quan l’Alcoi atacava sense porter el va abocar als penals, en els quals no va ser capaç de batre ni un sol cop el porter català Grau. Una vegada digerit el cop més dur de la temporada, el conjunt de Xevi Garcia ja sap que ha de guanyar dos partits seguits, dues finals, un a Palau II dissabte a les 20 h i l’altre el cap de setmana posterior altre cop davant de l’Alcoi si vol seguir a l’OK Lliga el curs vinent. L’Alcoi va ser sisè en la primera volta i va jugar la copa, però en la darrera jornada es va veure abocat al play-out.

En tot el curs, el Girona ha aconseguit sis victòries, però ja va signar una sèrie de dues coincidint amb l’arribada del tècnic Xevi Garcia, que va substituir Ramon Benito. No seria la primera vegada, per tant, que el Girona obté dos triomfs seguits.

Quan Garcia es va incorporar, l’equip va empatar a Reus i en les dues jornades posteriors va segellar l’única sèrie de victòries de l’exercici, amb un triomf de prestigi a la pista del Voltregà Movento Stern (3-4) i el triomf en la jornada posterior –15a– precisament contra l’Alcoi, fet que reforça els arguments per a la gesta. El conjunt gironí va vèncer per 2-0 amb gols d’Aleix Domènech i Borja Ramon, el segon màxim golejador de l’equip amb deu gols. El pitxitxi és Marc Vázquez, que n’ha fet setze i que n’ha marcat set en tretze intents en les faltes directes, confirmant-se com un gran especialista. No obstant això, el Girona és l’equip menys golejador de la lliga regular amb 52 gols en 26 partits, una mitjana exacte de dos per partit. El Mataró, el cuer amb menys de la meitat de punts que els gironins, en va fer 55 i va tancar el curs amb una mitjana de 2,11.

El Girona va pujar el maig del 2016 culminant un ascens vertiginós en què va passar en dos anys de la Nacional Catalana a l’elit. Compleix el seu setè curs consecutiu a l’elit, en què disputa, això sí, el seu tercer play-out seguit.

Crida a l’afició

El compte d’X del club demana el suport de l’afició: “Que ningú s’interposi en el nostre camí, afició. Junts som més forts. Aquest dissabte a Palau!” L’Alcoi va donar entrada gratuïta al Miguel Saras a la seva afició diumenge passat.

LA DADA

L’equip gironí ja ha guanyat un cop aquest curs dos partits seguits: Voltregà i Alcoi
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.