OK Lliga

El Barça i el Noia guanyen el primer partit de la semifinal del ‘play-off’

Els blaugrana superen per 6-3 el Reus i els de Sant Sadurní derroten el Liceo per 5-3

El Barça i el Noia Freixenet han guanyat el primer partit de la semifinal del play-off de l’OK Lliga. Els blaugrana han derrotat per 6-3 el Reus Deportiu Virginias, mentre que els de Sant Sadurní s’han imposat per 5-3 al Deportivo Liceo.

El Barça ha sentenciat el partit contra el Reus en l’inici de la segona meitat. El primer temps ha estat més anivellat i malgrat que Rodrigues ha marcat en el minut 3, Aragonès m ha empatat de penal en l’11. Només nou segons després Llorca ha situat el 2-1 i els blaugrana han tornat a dominar. A dos minuts del descans Rodrigues ha fet el 3-1. El Barça ha fet un inici de segona part espectacular i en dos minuts ha marcat tres gols, el primer de Barroso i els altres dos de Rodrigues, que n’ha sumat quatre. El 6-1 pràcticament ha deixat sentenciat el partit. El Reus, però ho ha intentat i Aragonès i Rojas han maquillat una mica el resultat amb el 6-3 final.

El Noia s’ha avançat en la primera meitat amb un gol de Gabarró i en la segona han marcat Costa i Bargalló per situar el 3-0 a sis minuts del final. Els gallecs han reaccionat i han empatat (3-3), a falta de només tres minuts per acabar, al marcar tres gols en dos minuts. Només uns segons després Bargalló ha fet el 4-3 i a un minut del final Morales ha anotat el 5-3. El Liceo ha buscat el gol fins al final i en el darrer minut ha disposat d’un penal, però no ha marcat i ha perdut el primer duel.