Més hoquei

Portugal té massa talent

Torneig masculí. Catalunya, que encaixa el 3-1 a 6 segons de la mitja part, no pot contrarestar l’eficiència i la rapidesa del joc portuguès en la final de la GoldenCat

Portugal 5 Catalunya 3

PORTUGAL:Edo, Hélder Nunes, Miranda, Pinto i Alves –equip inicial–; Rafa, João, Vieira i Cardoso.CATALUNYA:Blai Roca, Pujadas, Llorca, Salvadó i Jordi Bargalló –equip inicial–; Domènech, Miras, Edu Lamas i Font.GOLS:1-0 (10’) Rafa. 2-0 (22’) João. 2-1 (24’) Llorca. 3-2 (24’) João. 4-1 (31’) Pinto. 5-1 (41’) Vieira. 5-2 (45’) Miras. 5-3 (49’) Bargalló.ÀRBITRES:R. Correia i D. Picó.FALTES:9 de Portugal i 9 de Cat.

La selecció catalana masculina va perdre per 5-3 amb el cap ben alt contra Portugal –la vigent subcampiona mundial i europea– la final de la GoldenCat. L’equip lusità, farcit de talent, revalida el títol que va conquerir l’any passat a Sant Hipòlit de Voltregà i arriba amb la moral ben carregada als World Skate Games, que ha de jugar a Novara del 16 al 22 de setembre. Catalunya havia derrotat divendres l’equip de Paulo Freitas per 7-6 en la fase de grups però ahir el partit va ser ben diferent.

En el partit per al tercer i el quart lloc, França va superar Itàlia (0-4) amb tres gols de Carlo di Benedetto i un del jugador de l’Igualada Marc Rouzé.

Rafa va avançar Portugal, més incisiu i amb la lliçó ben apresa del duel precedent (1-0). João, a 2:06 va clavar el 2-0 amb un gran tret. Llorca, perseverant, va fer el 2-1 a 18 segons de la mitja part, però altre cop João va fer el 3-1 a sis segons del so de la botzina, un gol que va fer mal. L’equip portuguès va seguir exhibint les seves virtuts i es va avançar per 5-1, amb gols de Pinto i Vieirinha. Miras, a 4:25 del final, va marcar el 5-2, però l’equip de Jordi Camps no va poder revertir la situació davant un clar aspirant al títol mundial. Això sí, va seguir perseverant i Jordi Bargalló, rematant a un sol toc un servei de Llorca, va clavar el 5-3 a 18 segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)