Mundial

Espanya no pren mal en el debut

Hoquei sobre patins. Marc Grau, assistit per Pau Bargalló, neutralitza el gol de Roberto di Benedetto en el primer partit dels WSG

Espanya 1 França 1

ESPANYA:Carles Grau, Carballeira, Pau Bargalló, Marc Grau i Nil Roca -equip inicial-; Casas, Aragonès, Alabart i Morales.FRANÇA:Chambel, Bruno di Benedetto, Herman, Roberto di Benedetto i Carlo di Benedetto -equip inicial-; Rouzé, Colin Le Berre i Gefflot.GOLS:0-1 (18’) Roberto di Benedetto. 1-1 (20) Marc Grau..ÀRBITRES:F. Fronte i M. Rondina.FALTES:5 d’Espanya i 4 de França.

La selecció espanyola va iniciar ahir els World Sakte Games Itàlia a Novara, ciutat de tradició en aquest esport, amb un empat (1-1) contra França, el rival que la va eliminar en els quarts de final de San Juan 2022 i que s’ha convertit en un dels cinc aspirants al títol mundial. El resultat no hipoteca cap de les dues seleccions en un grup complicat en què també hi són Xile, rival avui 15.15 h, i l’amfitriona Itàlia, demà a les 21 h. En el segon partit de la jornada del grup B, Itàlia va derrotar Xile (7-0). Els quatre equips passen als quarts, però es tracta d’evitar l’Argentina i Portugal, els dos favorits del grup A, en l’encreuament. Ahir els sud-americans van derrotar Angola (7-1) i els portuguesos van apallissar els Estats Units (10-2).

Roberto di Benedetto va avançar França amb un cacau exterior (18’), però l’equip de Guillem Cabestany va empatar de seguida. Pau Bargalló es va inventar una assistència genial des de darrere de la porteria i Marc Grau no va perdonar (1-1 en el 20’). Cap dels dos equips no va arribar a les deu faltes i tampoc no hi va haver accions de bola aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)