Mundial

Bargalló i Alabart guien en el triomf contra Itàlia

Hoquei sobre patins. La connexió entre els dos jugadors decideix la victòria d’Espanya, que en els quarts del mundial se les haurà amb Suïssa

Espanya 4 Itàlia 3

ESPANYA:C. Grau; Carballeira, Bargalló, M. Grau, Roca –inicial–; Ballart, Alabart, Casas i Aragonés.ITÀLIA:Gnata; Banini, Cocco, Verona, Ipinazar –inicial–; Pozzato, Malagol, Fccin i Compagno.GOLS:1-0 (6’) Bargalló. 2-0 (11’) Alabart. 2-1 (28’) Cocco. 2-2 (34’) Cocco. 3-2 (34’) Carballeira. 3-3 (34’) Compagno. 4-3 (46’) Alabart.ÀRBITRES:P. Figueiredo i J. Catrapona.FALTES:9 d’Espanya i 7 d’Itàlia.

La selecció espanyola, amb un gol d’Ignacio Alabart a 3:14 del final, es va imposar a Itàlia (4-3), va obtenir el lideratge de la fase de grups i va quedar emparellada amb Suïssa en els quarts de final dels World Skate Games. El conjunt de Guillem Cabestany, amb vuit catalans, va dominar la primera meitat, però en la segona el conjunt amfitrió liderat per Giulio Cocco va reaccionar i va portar el duel en un final a cara o creu.

L’inici de l’equip de Cabestany va ser elèctric i al cap d’quart d’hora de joc ja manava per 2-0. Una genialitat de Pau Bargalló després de recuperar una bola va obrir el foc (6’) i Ignacio Alabart (11’) va aprofitar el desconcert local per marcar el segon després de conduir la bola fins a l’eix de l’àrea rival.

L’equip azzurro va escurçar diferències només engegar la segona meitat (28’). En una acció de murri, Giulio Cocco va elevar la bola per sobre del porter català després d’un rebuig. El mateix capità italià va restablir l’equilibri (34’) després d’un penal aturat inicialment per Carles Grau i va obrir uns segons d’autèntica bogeria. Nou segons després César Carballeira replicava en una acció en què Sergi Aragonès va ser l’encarregat d’obrir la defensa rival. Però l’alegria li va durar ben poc, perquè Itàlia va reaccionar amb un contraatac culminat per Compagno (34’). Tres gols en 44 segons. En el tram final va tornar a aparèixer el talent de Bargalló per desajustar la defensa italiana, i assistir Alabart, que va ser l’encarregat de segellar el definitiu 4-3 (46’).

Quarts de final. Demà
Argentina - Andorra 9 h (Q1)
Espanya - Suïssa 11.15 h (Q4)
Portugal - França 15.45 h (Q2)
Itàlia - Angola 18.15 h (Q3)
Semifinals. Dissabte.
Guanyador Q2-Guanyador Q4 16 h
Guanyador Q1-Guanyador Q3 18.30 h
Final Diumenge 18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)