Internacional

El Reus i el Barça, a quarts

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres derroten el Benfica i passen, els blaugrana es classifiquen sense jugar i el Noia guanya i segueix depenent d'ell

REUS4

SAINT-OMER1

NOIA2

BENFICA3

El Reus Deportiu i el FC Barcelona es van classificat per als quarts de final de la lliga europea. Els reusencs, gràcies a la seva gran victòria contra el Benfica, mentre que els blaugrana –que juguen avui–, ho van fer gràcies a l'empat entre el Quevert i el Candelária. El Noia Freixenet va guanyar un partit clau a Saint-Omer, i encara no està classificat però segueix depenent d'ell.

El Reus va patir, però va recórrer al sacrifici ple convicció i de fe en les seves possibilitats per remuntar un partit molt complicat contra el Benfica que el va classificar matemàticament, i es va situar momentàniament com a primer de grup a una jornada del final. Els roig-i-negres no van defallir en cap moment tot i trobar-se per dos cops per sota en el resultat, recolzant-se en les seves forces per neutralitzar el desavantatge que es va viure durant set minuts. Però dos doblets de Raül Marín i Albert Casanovas van obrar el miracle de sumar els punts necessaris per aconseguir el bitllet per a l'eliminatòria següent, tot i que ara el conjunt d'Alejandro Domínguez haurà d'anar a guanyar en la propera i darrera jornada (16 de març) a la pista d'un Viareggio ja eliminat per ser primer. El Reus va ser qui va inaugurar el marcador mitjançant Raül Marín, però en un obrir i tancar d'ulls el Benfica va empatar, i es va arribar així al descans. Després, els portuguesos van avançar-se dos cops gràcies a Esteban Ábalos, si bé en les dues ocasions Casanovas va seguir mantenint amb vida els seus. Quan faltaven cinc minuts, però, Raül Marín va superar per quart cop Ricardo Silva, havent de patir ell i els seus companys la pressió ferotge del Benfica, que va xocar davant Trabal. Els portuguesos hauran de guanyar en el proper partit el Cronenberg a Lisboa i esperar una ensopegada del Reus a Itàlia per recuperar el primer lloc.

El Noia es va imposar en un complicat partit a la pista del Saint-Omer i segueix depenent d'ell mateix per classificar-se per als quarts. L'empat entre el Porto i el Lodi (6-6) va fer impossible que es pogués classificar en aquesta jornada. Els de Sant Sadurní s'ho jugaran a casa contra els portuguesos. El partit es va iniciar amb un penal que va aturar Puigbí (minut 2) i va ser Esteller el que va inaugurar el marcador, i es va arribar al descans amb el 0-1. En els primers minuts del segon temps. els locals van empatar. Esteller va tornar a avançar al Noia a sis minuts del final, i en els últims minuts Seró va disposar d'una falta directa, que va repetir tres cops, però no va poder assegurar el triomf. Puigbí va aturar un penal a poc del final.

SAINT-OMER: Cantaredo, Minuzzi, Barbosa, David i Dolce –equip inicial–; Garcia, Ruckebusch, Nedder i Guibert. NOIA FREIXENET: Puigbí, Esteller, Feixas, Del Amor i Mitjans –equip inicial–; Seró, Pau Bargalló i Gerard Teixidó. GOLS: 0-1 (11') Esteller. 1-1 (29') Dolce. 1-2 (44'9 Esteller. ÀRBITRE: Ehlert i Ullrich (Alemanya). Van mostrar targeta vermella a Dolce i targeta blava a Esteller.
REUS DEPORTIU: Trabal, Casanovas, Adroher, Raül Marín, Ollé –inicial–, Rubio i Salvat. BENFICA: Ricardo Silva, Neves, Cacau, Ábalos i Rodríguez –inicial–, Carlos López, Rafael, Coy, Viana i Henriques. GOLS: 1-0 (20') Marín (f.d.). 1-1 (21') Cacau. 1-2 (28') Ábalos. 2-2 (33') Casanovas (p.). 2-3 (36') Ábalos. 3-3 (38') Casanovas. 4-3 (45') Raül Marín. ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia). Blava a Viana.