Internacional

Busquen un lloc en la ‘final four'

Lliga europea. El Barça, el Reus, el Noia i l'Igualada afronten la tornada dels quarts de la lliga europea amb diferents possibilitats de jugar les semifinals però, a causa dels resultats ajustats de l'anada, tots continuen vius i lluitaran fins a la fi

El FC Barcelona, el Reus Deportiu, el Noia Freixenet i l'Igualada busquen una plaça per a la final a quatre de la lliga europea en els partits de tornada que disputen avui. Tots quatre tenen possibilitats després dels resultats ajustats de l'anada, i lluitaran fins al final, però alguns ho tenen més accessible que d'altres.

El Barça és l'únic que juga a casa i tindrà això a favor seu. En l'anada va empatar a dos gols, però el seu rival és el Liceo, l'actual campió i líder de l'OK Lliga. Els blaugrana en tenen prou de guanyar, però això no serà fàcil. L'entrenador Ricard Muñoz diu que el factor pista serà decisiu i que en els moments complicats el públic els haurà d'ajudar. També espera que no es repeteixi el joc dur de l'anada, i diu que han de tenir el cap fred. El Reus va ser l'únic que va guanyar en l'anada i visita el Porto portuguès amb un gol de marge (3-2). El seu tècnic Alejandro Domínguez considera que un gol no és res i que hauran de sortir a guanyar davant un ambient molt hostil.

El Noia Freixenet va empatar contra el Benfica (3-3) i haurà de guanyar a Portugal. El jove Pau Bargalló explica que l'equip està preparat i molt segur de les seves forces, i que els portuguesos hauran d'arriscar més que en l'anada. Sens dubte el que ho té més difícil és l'Igualada, ja que va perdre a casa contra el Valdagno italià (2-3) i no només ha de buscar la victòria, sinó per més d'un gol. L'equip sap que és difícil, però és conscient que no te res a perdre i sortirà a buscar la sorpresa. El tècnic Francesc Monclús explica que intentaran aprofitar els punts febles dels italians.

Quarts de final tornada
Barcelona - Liceo (2-2)
12.00 h
Benfica - Noia (3-3)
17.00 h
Porto - Reus Deportiu (2-3)
17.00 h
Valdagno - Igualada (3-2)
20.45 h *Són hores catalanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)