Internacional

Condicionat pels àrbitres

Lliga europea. Les decisions dels col·legiats des dels primers minuts van descentrar el Noia, que ja no va tenir capacitat de reacció

benfica7


noia0


BENFICA: Silva, Neves, Rodrigues, Abalos i Carlos López –equip inicial–; Filho, Rafael, Viana, Coy i Henriques (ps).

NOIA FREIXENET: Puigbí, Esteller, Del Amor, Mitjans i Feixas –equip inicial–; Pau Bargalló, Seró i Teixidó.

GOLS: 1-0 (2') López (f.d.). 2-0 (8') Rodrigues. 3-0 (19') Abalos. 4-0 (21') Rafael. 5-0 (33') López. 6-0 (43') Viana. 7-0 (46') Rafael.

ÀRBITRES: Ferrari i Galoppi (Itàlia). Blava a Viana, Mitjans, Del Amor i l'entrenador del Noia, Ferran López.

COMENTARI: El Noia no va poder superar l'ensarronada que li havia preparat el Benfica, va perdre clarament i no va poder lluitar per classificar-se per a la final a quatre. Els portuguesos van tenir des dels primers minuts la col·laboració dels àrbitres italians i abans del minut 10 ja havien mostrat dues targetes blaves inexistents als de Sant Sadurní, amb les consegüents faltes directes. Les errades arbitrals van anar descentrant els jugadors del Noia i el Benfica ja es va situar amb un 4-0 en el descans. A banda d'això, els portuguesos van tenir la sort de cara i els catalans van estar de pega en moltes accions. En la segona meitat, van disposar de dues faltes directes –el partit ja estava decidit amb el 5-0– i no les van poder transformar.

JAUME BOQUERA

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)