Internacional

El Vendrell fa afició i història

Final a quatre de la CERS. Va tombar el campió en un gran espectacle i avui es jugarà el títol contra el Vic

VENDRELL6


BASSANO4


El Moritz Vendrell va derrotar ahir el Bassano, l'actual campió, per 6-4 en una gran semifinal i avui lluitarà contra el Vic en la final per alçar el seu primer títol europeu. La primera part va ser una bogeria (4-4), amb un ritme frenètic i amb moltes accions a bola aturada –tres penals i dues faltes directes– per la promiscuïtat arbitral, sobretot en el quadre del Vendrell. Els dos gols locals tot just arrencar la segona part van ser clau gràcies a l'excepcional actuació del porter Molina, que va avorrir els jugadors rivals.

El Vendrell es va avançar per 2-0 trencant el rombe rival amb un tret exterior de Barroso i amb una falta directa executada per Albesa. El guió perfecte. Però vet aquí que va sortir a la pista l'argentí Ambrosio, amb envergadura, talent i ganes. Primer, va robar la bola a Selva i la va clavar en un contraatac (2-1). Després, va aprofitar el rebuig en un penal que ell mateix havia fallat (2-2). Costa va desviar un tret de Selva (3-2), però el Bassano s'hi va girar de nou (3-3). Selva va fer un golàs per l'escaire i els italians, també en el rebuig d'un penal, van tornar a empatar (4-4). El 2-2 d'Ambrosio i el 3-3 de Gastón els va encaixar el porter suplent Gerard Camps, que va sortir arran d'una blava a Molina. A 39 segons de la fi, Cunegatti va aturar una falta directa a Albesa.

La sortida local va ser fulminant en el segon temps, amb un penal anotat per Costa (5-4) i un tret de Barroso (6-4). El rombe italià ja era història i el Bassano va sortir definitivament de la cova. Amb 6-4, els àrbitres es van inventar un penal que Molina va aturar a Gastón de Oro. El Bassano va perdonar quan va enviar una bola al pal i una altra al travesser en dues accions força clares de Nicolàs en el contraatac. El Vendrell també va tenir ocasions –inclosa una falta directa d'Albesa– perquè no va parar mai d'atacar, un ritme que al final certament no li convenia però que du als gens. Va jugar amb foc, però la veritat és que ni tan sols es va socarrimar.

MORITZ VENDRELL: Molina, Barroso, Selva, Albesa i Costa –equip inicial–; Àngel Rodríguez, Aragonès, Ruiz, Gerard Camps (ps) i Ferrer. GEO TEX BASSANO: Cunegatti, Gastón de Oro, Nicolás, Taylor i Montigel –equip inicial–; Ambrosio, Lanaro i Zen. GOLS: 1-0 (9') Barroso. 2-0 (15') Albesa, de falta directa. 2-1 (17') Ambrosio. 2-2 (18') Ambrosio. 3-2 (20') Costa. 3-3 (21') Gastón de Oro, de penal. 4-3 (23') Selva. 4-4 (23') Gastón de Oro, de penal. 5-4 (26') Costa, de penal. 6-4 (27') Barroso. ÀRBITRES: Guihllerme i Romao (Portugal). Blava a Molina, Taylor, Gastón de Oro, Montigel i Ambrosio. PÚBLIC: Uns 700 espectadors.
El partit dels dos equips ha estat dels que fan afició. L'afició es mereix més que un deu
Roger Molina
PORTER DEL MORITZ VENDRELL
Al final no hem sabut adormir el partit, però aquest equip és ambiciós, molts cops per bé i d'altres per mal
Guillem Cabestany
TÈCNIC DEL MORITZ VENDRELL
Hem fet un bon partit, però hem comès errors que si fem en la final contra el Vic avui no ens els perdonarà. Són un equip molt fiable

Els osonencs esperen amb més marge de descans

Un dels punts favorables al Vic en la final d'avui és el major marge de temps que ha tingut després d'haver derrotat el Vilanova divendres. “És un avantatge que no hem buscat, però ens va molt bé tenir un dia més de descans”, va admetre el tècnic Ferran Pujalte, que també valora positivament el major temps de preparació tàctica de la final. “Si defensem bé, no perdem boles en atac i estem concentrats com en el partit contra el Vilanova, tindrem possibilitats”, va declar el jugador del Vic Roger Rocasalbas, una de les peces clau del seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)