Internacional

L'Igualada torna a perdre contra el Valdagno

Lliga europea. Un gol en l'inici de cada part va sentenciar els quarts de final

L'Igualada va quedar eliminat en els quarts de final de la lliga europea després de tornar a perdre contra el Valdagno. Els italians van marcar un gol en els primers minuts de cada part i això va sentenciar l'eliminatòria, que va acabar amb un global de 6-2. Tot i la derrota els igualadins van fer un bon partit i els joves jugadors van saber afrontar el gran ambient que es va crear al pavelló. En atac no van tenir fortuna i fins en set ocasions van enviar la bola al pal de la porteria contraria. En la segona meitat els italians, amb el passi a la final a quatre encarrilada, van controlar més el joc, i els igualadins van anar a buscar el gol que els tornès a fer entrar en el partit. El 3-0 final va arribar a dos segons del final.


VALDAGNO3


IGUALADA0

VALDAGNO: Gnata, Nicolia, Pedro Gil, Tigo i Silva –equip inicial–; Cocco, Nicoletti, Randón i Piroli. IGUALADA: Deitg, Baliu, Casadevall, Pla i Vives –equip inicial–; Cáceres i Marc Povedano, Garreta i Albert Povedano. GOLS: 1-0 (2') Nicolia. 2-0 (29') Pedro Gil. 3-0 (50') Rigo. ÀRBITRES: José Pinto i Joaquim Pinto (Portugal). Van mostrar targeta blava a Cáceres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)