Internacional

El Barça queda enquadrat en el grup de la mort

Hoquei sobre patins. Haurà de lluitar en la fase inicial de la lliga europea contra el Porto i el Viareggio. El Reus coincideix amb el Valdagno i el Vendrell amb el campió, el Benfica

El Barcelona ha quedat enquadrat en l'anomenat grup de la mort de la lliga europea d'hoquei sobre patins al costat del Porto, actual subcampió i etern aspirant, el Viareggio i el Herringen, en el sorteig que es va fer ahir a Alcobendas. Els grups els formen quatre conjunts. Els dos primers es classificaran per als quarts de final, que es tornaran a jugar en una eliminatòria a doble partit el 29 de març i el 12 d'abril. La fase de grups començarà el 3 de novembre i s'acabarà el 22 de febrer. Els quatre semifinalistes es jugaran el títol en una final a quatre que es jugarà els dies 3 i 4 de maig en una seu que encara s'ha de determinar. El Moritz Vendrell (B) té un grup més assequible a pesar de la presencia del Benfica, l'actual campió, ja que tant el Quevert com, sobretot, el Diessbach suís són rivals contra els quals té molt a dir. No obstant això, l'efervescència de l'hoquei sobre patins francès amb l'arribada d'un bon grapat de jugadors d'altres lligues fan del Quevert un rival sempre complicat.

El Reus es jugarà les dues places contra el Valdagno italià i l'Oliveirense portuguès en el grup C, ja que l'Iserlhon alemany no sembla capacitat per lluitar per les dues primeres posicions. El Liceo és el cap de cartell del grup A. Campió en els exercicis 2011-2012 i 2010-2011 té com a rivals el Lodi (Itàlia), el Saint Omer (França) i el Valongo (Portugal).

També es van sortejar les eliminatòries prèvies de la CERS, en la qual prendran part el Vic, el Noia, l'Igualada, el Lleida i el Voltregà. Precisament al Voltregà li ha tocat d'entrada el rival més complicat i haurà de superar el Bassano, un històric de l'hoquei sobre patins italià i europeu.

Pel que fa a la copa d'Europa femenina, el Voltregà, l'actual campió de la competició, començarà el seu camí per intentar revalidar el títol contra el Vordemwald suís, mentre que el Girona, subcampió en les dues últimes edicions, se les haurà amb l'Ely RHC anglès. La competició la juguen 16 equips i els quatre semifinalistes es trobaran en una final a quatre els dies 15 i 16 de març. Els vuitens es jugaran el 14 de desembre i el 18 de gener i els quarts, el 8 i el 22 de febrer.

LLIGA EUROPEA Grup A
Coinasa Liceo, Amatori Sp. Lodi, Scra Saint Omer i Valongo.
Grup B
Moritz Vendrell, Benfica, Quevert i Diessbach.
Grup C
Reus Deportiu, Valdagno, Oliveirense i Iserlohn.
Grup D
Barça, Porto, Viareggio i Herringen. Fase prèvia: 3 de novembre, 23 de novembre, 14 de desembre, 18 de gener, 8 de febrer i 22 de febrer. Quarts: 29 de març i 12 d'abril Final a quatre: 3 i 4 de maig.
COPA DE LA CERS Eliminatòria preliminar
Walsum - ICG Software Lleida Llista Wimmis -Igualada HC CP Voltregà - Bassano CE Noia - RHC Lió 9 de novembre / 23 de novembre
Vuitens de final
Guanyador Brieuc/Cronenberg - CP Vic (14 de desembre / 18 de gener)
Copa d'EUROPA FEMENINA Vuitens de final
Girona CH - Ely RHC CP Alcorcón - SL Benfica CP Voltregà - Vordemwald Gijón Solimar - AstaNantes 14 de desembre / 18 de gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)