Internacional

El primer pas, contra Suïssa

Hoquei sobre patins. Espanya debuta en el mundial d'Angola pensant a guanyar el cinquè títol consecutiu (20.30 h Teledeporte)

La selecció espanyola debuta en el mundial aquest vespre (20.30 h Teledeporte) contra Suïssa, i vol donar el primer pas en el seu intent de guanyar el cinquè títol en un campionat del món de manera consecutiva. Els jugadors, nou catalans i un asturià, van arribar cansats després d'un llarg viatge però han tingut temps de refer-se ja que, tot i que la inauguració del mundial va ser divendres, només es va disputar un partit entre l'amfitriona, Angola, i Sud-àfrica. Ahir dissabte hi va haver jornada de descans per a totes les seleccions i avui es comencen a jugar tota la resta de partits en els quatre grups en competició.

Inauguració i victòria

El primer mundial d'hoquei sobre patins que es disputa en el continent africà es va inaugurar divendres al vespre amb una cerimònia amb més de 700 participants, sense comptar els membres dels 16 equips participants. Va ser molt diversificada, amb motius tribals i ètnics, però també amb exhibicions de freestyle i patinatge artístic. Després es va jugar el primer partit i Angola –l'amfitriona–, va golejar Sud-àfrica (8-2) davant dels 12.000 espectadors que van omplir el pavelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)