Internacional

Debut plàcid que es resol en la segona meitat

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola va guanyar amb comoditat el Suïssa en l'estrena en el mundial d'Angola, tot i el mínim 1-0 al descans

ESPANYA9

SUÏSSA1

La selecció espanyola es va estrenar amb una victòria plàcida enel mundial d'Angola en derrotar per 9-1 el Suïssa. Els homes de Carles Feriche sabien que havien de marcar aviat per evitar problemes contra els suïssos, i més en el primer partit d'un mundial, i Gual ho va fer. L'1-0 no va servir perquè els nou catalans i l'asturià que formen l'equip d'Espanya es trobessin còmodes sobre la pista, i durant els 20 minuts del primer temps els va costar crear perill i ser efectius a davant de la porteria contrària. Pedro Gil va enviar una bola al travesser i els suïssos van disposar d'una gran ocasió per fer l'empat en l'últim segon del primer temps.

En la represa tot va canviar. Dos gols molt ràpids de Jepi Selva i Toni Pérez van obrir el camí de la golejada. El tècnic de Suïssa va canviar el porter titular amb el 3-0, mentre que els jugadors de la selecció espanyola van començar a fer un joc fàcil amb bones passades. Els gols van caure i el resultat es va ampliar fins al 6-0 abans que els suïssos marquessin el gol de l'honor. Jordi Adroher va ser el més efectiu i va iniciar el mundial marcant tres gols en els últims sis minuts de partit.

ESPANYA: Sergi Fernández, Gual, Jordi Bargalló, Adroher i Pedro Gil –equip inicial–; Selva, Torner, Toni Pérez i Barroso. SUÏSSA: Oberson, Von Daniken, Kissling, Von Allen i Joshua Imhof –equip inicial–; Jimenez, Vanina, Nicola Inhof, Matti i Mulheim (p.s.). GOLS: 1-0 (2') Gual (descans). 2-0 (22') Selva. 3-0 (23') Toni Pérez. 4-0 (31') Toni Pérez. 5-0 (32') Jordi Bargalló. 6-0 (34') Adroher. 6-1 (36') Von Daniken. 7-1 (36') Adroher. 8-1 (38') Pedro Gil. 9-1 (39') Adroher. ÀRBITRES: Costa (Argentina) i Guilherme (Portugal). Van mostrar targeta blava a Vanina. FALTES D'EQUIP: 6 d'Espanya i 8 de Suïssa.