Internacional

Molt de respecte per França

Mundial d'Angola 2013. La selecció espanyola, amb nou catalans, afronta els quarts de final sense refiar-se del rival, però conscient que si ho fan tot bé continuaran endavant

La selecció espanyola afronta aquesta tarda els quarts de final (18.15 h) del mundial d'Angola amb molt de respecte per França. Després de l'ensurt en l'últim partit de la fase de grups contra el Brasil, no volen tornar a patir contra un rival que, tot i tenir un bon potencial, no és un dels grans equips que han de lluitar per les medalles. Per això tant el seleccionador Carles Feriche com els jugadors –nou d'ells catalans– parlen que han de ser humils, afrontar el partit com una final i estar molt concentrats i centrats en el seu joc.

Tots saben que els francesos els poden complicar la vida, però també que si fan el seu joc i estan al seu màxim nivell no haurien de patir per continuar endavant en el mundial. La selecció francesa va ser quarta en el campionat d'Europa de l'any passat, i en el mundial del 2011, a l'Argentina, va ocupar la setena posició. En el seu grup d'aquest mundial, França va perdre contra l'Argentina (1-3), va golejar l'Uruguai (0-13) i va accedir als quarts en vèncer per 1-0 a Alemanya. Si la selecció espanyola passa a les semifinals, el seu rival sortirà del partit de quarts entre Itàlia i Xile.

Angola, pel novè lloc

El conjunt amfitrió, Angola, no va donar la sorpresa contra Portugal en l'últim partit de la fase de grups, i en perdre per 1-5 va quedar fora dels quarts de final. Els locals havien de guanyar per continuar lluitant per les medalles. Els portuguesos van ser primers de grup i s'enfrontaran a Moçambic. Si guanyen, el seu rival en la semifinal seria el guanyador de l'Argentina-Brasil.

Seu de Luanda
Quarts de final (avui)
Brasil - Argentina (1)
16.15 h
Espanya - França (2)
18.15 h
Itàlia - Xile (3)
20.15 h
Portugal - Moçambic (4)
22.15 h
Semifinals
Divendres 27
Guanyador 2 - guanyador 3
20.15 h
Guanyador 1 - guanyador 4
22.15 h
Final
Dissabte 28
Els dos guanyadors
22.15
Seu de Namibe
Del 9è al 16è lloc (avui)
Suïssa - Uruguai
16.00 h
Alemanya - Àustria
17.45 h
Angola - Colòmbia
19.30 h
Estats Units - Sud-àfrica
21.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.