Internacional

El Girona presenta recurs

Hoquei sobre patins. Demana que el partit a la pista de l'Ely es repeteixi i que no el sancionin, i aporta proves dels problemes logístics

El Girona presentarà avui, amb el suport de la Federació Espanyola de Patinatge, un recurs al Comitè Europa d'Hoquei sobre Patins (CERH) contra el 10 a 0 per incompareixença amb què van tancar l'acta els col·legiats dissabte en la tornada dels vuitens de la lliga europea contra l'Ely anglès. Les gironines havien guanyat en l'anada per 9 a 0 i han estat eliminades. L'entitat demana que el partit es jugui –ja es veuria després d'on treuen els diners– i, si no és possible, almenys que no la sancionin (entre 4.000 i 6.000 euros). La reclamació argumenta que el Girona va viatjar a Peterborough (a uns 120 km de Londres), però que, a causa de l'avaria d'un vehicle, va arribar 22 minuts tard. Encara al mig de Londres, el segon vehicle es va aturar i no va seguir el de davant, que era el que duia el GPS, i no se'n va adonar. Per reunir-se, una jugadora va pujar a un taxi que va guiar el segon vehicle. S'hi adjuntarà una foto amb la matrícula del taxi, així com el registre de les trucades que Sergio Alonso, del Girona, va fer a Fernando Graça, el president del CERH, per avisar. Graça va dir que els gironins no sabien que ell era al pavelló i Alonso presenta un correu en què el directiu li feia saber que seria a Anglaterra. També expliquen, en el sentit que el reglament, si és estricte, ho ha de ser en tot, que el pavelló no té les condicions mínimes de seguretat perquè hi ha dues portes d'emergència que les jugadores podrien obrir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.