Internacional

El Noia apel·la al seu fortí per remuntar contra el Bassano

Copa de la CERS. Els catalans han d'aixecar el 3-2 desfavorable per ser a la final a quatre. Joan Feixas anuncia que plega a final de curs

El Noia Freixenet apel·la avui a la fortalesa de l'Ateneu Agrícola (19.30 h) per remunta r el 3-2 de l'anada contra el Bassano i accedir a la final a quatre de la CERS en el darrer partit europeu de Joan Feixas –que ha anunciat que plega a final de curs– davant del seu públic. El conjunt de Ferran López és l'únic de l'OK Lliga que manté la imbatibilitat a la seva pista, i tampoc no ha fallat a Europa. Els principals jugadors del Bassano, campió el 2012, són l'argentí Emanuel García, que va bastir una carrera prou sòlida al Porto. Caldrà també vigilar de prop l'argentí nacionalitzat italià Ambrosio i el perillós català Álvaro Borja. El porter dels italians és l'etern Massimo Cunegatti. Els altres tres semifinalistes ja estan decidits. L'Igualada jugarà contra el Breganze i el Forte dei Marmi espera rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)