Internacional

El record de Valdagno

El precedent. Els blaugrana van derrotar en el partit decisiu del 2010, jugat també a terres italianes, el Vic per 4-1. Tots dos equips es van jugar el darrer títol de copa, amb triomf osonenc

El Vic ha jugat i ha perdut dues finals de la lliga europea i es conjura per trencar el malefici, tot i que al davant tindrà un equip tan experimentat com el Barça, que atresora 20 títols –és el vigent campió– i també ha arribat, i ha perdut, a quatre finals més.

Els osonencs van acarona la glòria contra el Reus l'any 2009, també a Bassano del Grappa, i van acabar caient en els penals després d'acaronar el títol en el temps reglamentari –el Reus, el campió, va empatar a 52 segons del final. L'any següent, en la temporada 2009-2010, l'equip vigatà va perdre la final contra el Barça per 4-1. El Vic també va jugar la fase final a Bassano el 2007 i va cedir en la semifinal contra el Bassano. Recentment, el Vic va guanyar-li al Barça la final de copa a Blanes (2-1).

Respecte del mètode, el gol d'or se li dóna molt bé al Vic. Primer, li va atorgar el pas a la final de la copa contra el Liceo; després, de nou contra l'equip gallec, li va servir per accedir a la final a quatre i ahir, un altre gol d'or va segellar l'accés a la final continental –5 de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)