Més hoquei

Reus Deportiu

Màgia discontínua

El pitxitxi Marín i el recuperat Coy, les armes

El Reus ha d'exhibir talent i transmetre sobrietat

L'irregular Reus basa els seus somnis en l'impuls del públic per obtenir un triomf èpic contra el Vic, l'actual campió i el segon conjunt menys golejat de l'OK Lliga. El Reus té una plantilla més curta, però disposa de dos homes al davant capaços de desestabilitzar qualsevol engranatge defensiu. Raül Marín, elèctric i especialista en les directes (10/30), és el pitxitxi de la lliga. Marc Coy, rematador nat, no havia començat gens bé, però s'ha entonat en els dos últims partits amb set gols, quatre contra el Liceo i tres en el maleït empat a casa contra el SHUM –fins llavors només n'havia celebrat sis, una xifra impròpia–. La badada de dissabte amb 4-2 a favor a 10 minuts del final és una prova més de la irregularitat malaltissa del Reus. L'equilibri entre talent i sobrietat serà la clau per saber si l'equip de Mariotti pot fer mal en la seva copa. D'entrada, necessitarà un partit seriós per desintegrar la fortitud del Vic.

Classificació 1a volta (15a)
22 punts
Classificació actual (18a)
26 punts
Màxim golejador
Raül Marín
29 gols
Títols de copa
7
Plantilla
Roger Molina i Esteve Leal (porters), Matías Platero, Joan Salvat, Marc Ollé, Xavi Rubio, Marc Coy, Raül Marín, Sergi Torné i Marc Pujol. Tècnic: Enric Mariotti.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)