Més hoquei

Il·lusió, respecte i nivell

La copa femenina. Els vuit equips tenen ganes de guanyar una competició del KO que disputaran els quatre millors d'Europa; tots volen anar pas a pas i cap assumeix ser el favorit

El títol de la copa femenina es torna a posar en joc a Lloret de Mar, per tercera edició consecutiva, amb la presència dels vuit millors equips de l'OK Lliga, que al llarg de tres dies s'enfrontaran per ser el campió de la competició del KO. La copa presenta un cartell de luxe, ja que entre els participants hi ha els quatre conjunts que fa tres setmanes van disputar la final a quatre de la copa d'Europa. L'elit del continent, amb el CP Voltregà –campió–, el CP Manlleu –subcampió–, i el Generali Palau de Plegamans i l'Hostelcur Gijón, semifinalistes, estarà present en aquesta onzena edició. Tots els participants –sis clubs catalans, un d'asturià i un de madrileny–; tenen molta il·lusió per arribar com més lluny millor però alhora mostren molt de respecte als rivals, sobretot els quatre caps de sèrie, i ningú vol assumir l'etiqueta de favorit.

El Manlleu va guanyar l'última edició i sortirà a defensar un títol que també han guanyat dos dels altres participants. El Voltregà en té cinc en el seu palmarès i el Gijón, dos. Dels vuit equips participants sis ja van jugar la passada edició i només hi debuten el conjunt madrileny del CP Las Rozas i el CHP Bigues i Riells. El Voltregà és l'únic que ha estat present en les onze edicions, mentre que el conjunt asturià del Gijón es va perdre només la de la temporada 2013/14. La resta de participants tenen poques presències en una copa que en les quatre primeres edicions va tenir vuit participants però després va estar cinc edicions amb només quatre i en la passada va recuperar els vuit equips. El Manlleu, el Palau i el Medicare System Mataró jugaran la copa per tercer cop. Els dos primers han disputat les dues darreres edicions i aquesta, mentre que les mataronines van jugar la segona (2006/07), la passada i la d'enguany. Per a l'Sferic de Terrassa serà la segona participació de manera consecutiva.

L'onzena edició s'iniciarà avui amb una jornada maratoniana amb quatre partits de quarts de final. El primers de saltar a la pista seran el Voltregà i el Bigues i Riells. L'equip que ha jugat totes les edicions i ha guanyat la meitat dels títols contra un debutant. Després vindrà la repetició del partit de quarts del curs passat entre el Gijon i l'Sferic, mentre que el Palau jugarà contra un altre debutant, Las Rozas. El campió, el Manlleu, tancarà la primera jornada contra el Mataró.

TRES DE SEGUIDES

Lloret de Mar torna a ser la seu d'una copa que arriba a l'onzena edició
Palmarès
2005/06
CP Voltregà
2006/07
CP Voltregà
2007/08
CP Voltregà
2008/09
CP Vilanova
2009/10
Cerdanyola HC
2010/11
CP Voltregà
2011/12
Biesca Gijón
2012/13
Biesca Gijón
2013/14
CP Voltregà
2014/15
CP Manlleu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)