Més hoquei

El Barça revalida el títol estatal júnior

Hoquei patins. L'Arenys de Munt va vèncer el Lleida en la final estatal infantil

El Barça va guanyar el campionat d'Espanya júnior que es va disputar a Alcobendas en imposar-se en la final al Dominicos gallec per 3-1. El conjunt blaugrana va revalidar el títol que ja havia aconseguit l'any passat. Al seu equip hi van haver molts jugadors del conjunt de la primera estatal que ha aconseguit l'ascens a l'OK Lliga, i alguns que enguany han disputat partit amb el primer equip del Barça. El segon conjunt català, el GEiEG, va ser quart després de perdre el partit pel tercer i quart lloc contra el Compañía de María gallec en els penals després de l'empat a dos gols. En la semifinal hi va haver un duel català, i els blaugrana van superar clarament els grupistes per 6-1. En l'altra semifinal, amb derbi gallec, el Dominicos va vèncer (2-1) el Compañía de María.

En l'estatal infantil, el gran dominador va ser l'Arenys de Munt, que es va emportar el títol amb comoditat. La competició es va disputar a Maçanet de la Selva, i en la final els maresmencs es van imposar per 5-1 al Lleida. En la semifinal, l'Arenys de Munt va superar per 10-1 el Rivas madrileny, mentre que el Lleida va vèncer per 4-0 el Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)