Rugbi

El Barça, impotent contra el campió de lliga

Rugbi. L'equip blaugrana va començar bé i es va avançar, però la força dels visitants es va acabar imposant

El Barça va encaixar la segona derrota de la lliga, aquesta vegada contra el campió, el Salvador, en un partit en què els blaugrana eren conscients de la seva inferioritat. Amb tot, l'equip va millorar les prestacions respecte a la primera jornada i va protagonitzar, sobretot, un molt bon inici de partit. Així, l'equip es va avançar amb un drop d'Abad. La reacció dels campions va ser immediata, però la tercera marca dels visitants, just abans del descans, va deixar el matx molt costa amunt (3-19). En la segona part es va mantenir el domini dels de Valladolid, però Martínez va poder anotar una marca per als de casa.

BARÇA 10 EL SALVADOR 36

BARÇA: Miniño, Márquez, Sanz, Murciano, Cruz, Montes, Vilaseca, Guerrero, Cambiaso, Abad, Pérez-Poux, Barbarit, Pla, Ponisio, Martínez. També van jugar Tiranti, Moreno, Selva, Esteller, Beteta, Farge, Asensi i Chillida.. EL SALVADOR: Serrano, Vega, Alvarado, Sánchez, Walker-Fitton, Foulds, De la Llana, Samuelu, Ramos, Mata, Zebanbo, Pearce, Carter, Sánchez i Díaz. MARCADOR: 3-0 (6') Abad. 3-5 (7') Alejandro. 3-10 (22') Zebanga. 3-12 (22') Mata. 3-17 (40') Zebanga. 3-19 (40') Mata. 3-24 (45') Zebanga. 8-24 (45') Martínez. 10-24 (45') Abad. 10-29 (55') Wozniac. 10-34 (80') Díaz. 10-36 (80') Antoine.