Rugbi

Sentència en el primer acte

Rugbi. La Santboiana encarrila la segona victòria al Baldiri Aleu en els 40 minuts inicials (28-0) i desapareix en els següents, sense conseqüències

La UE Santboiana en va tenir prou amb quaranta minuts per encarrilar la segona victòria de la temporada al Baldiri Aleu i en la lliga. Però després del descans, amb el marcador molt a favor, es van relaxar i van permetre que el Cajasol maquillés el resultat i fins i tot pogués obtenir un bonus ofensiu. Els del Baix Llobregat, amb el reforç dels neozelandesos Matenga Baker, vell conegut de la casa, i Brad Truesdale i Liam Mitchel, van sortir resolutius i en tan sols un quart d'hora de joc van posar la victòria de cara amb tres marques (Francisquelo, Garcia i Baker) i les posteriors transformacions de Millan (21-0). La Santboiana, rapida i efectiva en atac i disciplinada i sòlida en defensa, va mantenir el domini sense fissures tota la primera meitat i encara va tenir temps d'eixamplar la diferència abans i just després del descans (33-0). A partir d'aquí, la dinàmica del partit va canviar radicalment. Els locals van desaparèixer i el Cajasol, lluny d'entregar el partit, va agafar les regnes i va encadenar quatre marques, però tan sols una transformació.

SANTBOIANA 33 CAJASOL 22

UE SANTBOIANA: Petit, Ragazzi, Delgà, Mitchell, Palomo, Moreschi, Sanz, Tauli, Garcia, Truesdale, Berguer, Baker, González, Francisquelo i Millan –equip inicial–, Balsalobre, Garcia, Chichua, Pujol, Campius, De Orbaneja, Baró i Gómez. CAJASOL: Martínez, Salazar, Herrero, Ortega, Díaz, Sobrino, Echecopar, Rodríguez, Munilla, Mazo, Doctor, Domínguez, Laurish, Rodríguez i Vázquez –equip inicial–, Acosta, Forte, A. Rodríguez, Kudsi, Aguilera, Carrasco, García i Salazar. RESULTAT: 5-0 (1') Francisquelo. 7-0 (1') Millan. 12-0 (4') Garcia. 14-0 (4') Millan. 19-0 (14') Baker. 21-0 (14') Millan. 26-0 (24') Delgà. 28-0 (24') Millan. 33-0 (46') Truesdale. 33-5 (51') Martínez. 33-10 (57') Munilla. 33-15 (63') Salazar. 33-20 (67') Laurish. 33-22 (67') Carrasco