Tennis taula

Estrelles a temps parcial

Tennis de taula. El CER l'Escala repeteix la fórmula, cada cop més estesa entre els clubs, de contractar jugadors de molt nivell que juguen en altres lligues i que vénen per a partits puntuals

“Surt més econòmic i tens jugadors de molt més nivell. Estan jugant altres lligues i van alternant diferents competicions a Espanya, França, Suècia... És la manera que tenen de guanyar-se més bé la vida. I per als clubs també és la manera de tenir jugadors de molt més nivell a un preu bastant més assequible.” És la modalitat cada vegada més estesa entre els clubs de tennis de taula, com el CER l'Escala de la Superdivisió masculina, i ho explicava el delegat i directiu David González. Els empordanesos ja ho van fer el curs passat en el seu retorn a la màxima categoria, amb el xinès Zhuo Yang, que vivia entre setmana a les Borges Blanques amb el seu compatriota i company de club a la Xina i jugador del DVK, Gui Chenkaiper. “Per a nosaltres és un inconvenient tenir-los aquí. No tenim jugadors de nivell perquè s'hi puguin entrenar i ara és bastant normal que tots els clubs tinguin jugadors que vénen a jugar els partits”, argumentava el directiu del CER, que explicava el cas del l'indi Jubin Kumar: “Va venir per jugar l'ETTU Cup i va tornar a marxar a l'Índia per jugar la lliga d'allà fins a principis de novembre. Després vindrà per fer tots els partits fins a les vacances de Nadal.”

Kumar és un dels tres fitxatges d'aquesta temporada del CER l'Escala, juntament amb el xinès Zhao Tianming i la jove promesa del tennis de taula estatal, l'igualadí Joan Masip.

Volen repetir

El CER l'Escala va debutar amb derrota en la Superlliga, 4-1 divendres en la seva visita al Borges Vall i amb Marc Clotet aconseguint el punt visitant. “Vam quedar sisens en la lliga i aquest any comencem amb el mateix objectiu, mirar d'aconseguir la permanència al més aviat possible i a partir d'aquí, si es pot lluitar per tornar a anar a Europa, millor”, va dir David González respecte a l'objectiu de l'equip per a aquesta temporada. “Són fases per concentració, en grups de quatre. I es classifiquen els dos primers. És una competició molt forta per a nosaltres, perquè és al principi de temporada i encara no tens tots els jugadors. Hi ha molt nivell i per a nosaltres ja és complicat classificar-nos, però val la pena” va declarar sobre l'experiència de l'equip en la competició europea.

El CER l'Escala va disputar l'ETTU Cup a Luxemburg amb Jubin Kumar, Marc Clotet i Joan Masip; contra el Dideleng local, el Mioveni romanès i el Vydrany eslovac. Sense cap triomf, les victòries individuals van ser la de Joan Masip contra Christian Kill (Dideleng) i la de Marc Clotet contra Peter Musko (Vydrany).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)