Rugbi

El Barça suma un valuós punt de ‘bonus' defensiu

Rugbi. Va anotar dos assajos en els darrers tres minuts i va poder reduir la diferència

BARÇA 30 INDEPENDIEN. 34

FC BARCELONA: Miniño, Vilaseca, Sanz, Murciano, Selva, Montes, Beteta, Guerrero, Farge, Marx, Martínez, Granell, Losada, Ponisio i Pla. També: Marquez, Domingo, Cruz, Podesta, Pezet-Poux, Gómez, Chillida i Moreno. INDEPENDIENTE: Orduña, Bulacio, M. Sánchez, Solis, Guido, Santa Cruz, González, Baeck, Lagtronico, Capurro, Cornejo, M. Garcia, Mañero, Peña i Palmieri. També: Algerich, Sehmsdorf, Vázquez, J. Garcia, Soria, V. Sánchez i Carpintero. MARCADOR: 0-5 (1'). 0-7 (1'). 0-10 (15'). 0-13 (27'). 3-13 (28'). 6-13 (32'). 9-13 (36'). 9-18 (39'). 9-20 (40'). 9-25 (50'). 9-27 (50'). 14-27 (60'). 16-27 (60'). 16-32 (68'). 16-34 (68'). 21-34 (77'). 23-34 (77'). 28-34 (80'). 30-34 (80'). ÀRBITRE: Muñoz. COMENTARI: El Barça va perdre per un ajustat 30-34 contra l'Independiente, un equip de la zona alta, i va aconseguir sumar un valuós punt de bonificació per la derrota per menys de set punts. Els blaugrana van anar sempre per darrere en el marcador, ja que en el primer minut van encaixar el primer assaig i van arribar al descans amb un desavantatge de 9-20. Va ser en la segona meitat quan el FC Barcelona va anotar el seu primer assaig. Els visitants es van mantenir al davant, però en els darrers tres minuts els olímpics Joan Losada i Pol Pla van fer dos assajos transformats per Noel Marx i es va aconseguir el punt de bonificació defensiva.