Rugbi

La Santboiana es consolida

Rugbi. Va anotar cinc assajos al complicat camp del Gernika, va sumar la victòria i la bonificació d'atac, i es referma en el segon lloc

La UE Santboiana es va consolidar en la segona posició de la divisió d'honor gràcies a la seva victòria al complicat camp del Gernika i a la bonificació d'atac, ja que va anotar cinc assajos. També es va veure beneficiat per la derrota del seu perseguidor, El Salvador, que va perdre la imbatibilitat. La primera part va ser molt disputada, amb dos equips que van buscar els assajos i els van aconseguir. Al descans es va arribar amb un anivellat 7-14, i va ser en el segon temps quan la Santboiana es va distanciar definitivament en el marcador. Al llarg del partit va anotar cinc assajos, i tots ells van ser transformats per Brad Truesdale.

GERNIKA 24 SANTBOIANA 35

BIZKAIA GERNIKA: Aboitiz, E. Martínez, Jurado, Zabala, Friedrich, López, Magunazelaya, Bast, Alaeta, Domínguez, Zavala, King, Pichler, Palisa i Martitegi. També: N. Martínez, Larrabeiti i Eskolar. UE SANTBOIANA: Petit, Ragazzi, Chichua, Palomo, Mitchell, Moreschi, Sanz, Tauli, H. Garcia, Truesdale, Francisquelo, Vilar, Baker, Baró i Berguer. També: Balsalobre, M. Garcia, Delgà, Pujol i Pichot. MARCADOR: 0-5 (20'). 0-7 (21'). 5-7 (24'). 7-7 (25'). 7-12 (36'). 7-14 (37'). 7-19 (44'). 7-21 (45'). 7-26 (50'). 7-28 (50'). 12-28 (60'). 12-33 (64'). 12-35 (65'). 17-35 (73'). 22-35 (79'). 24-35 (79'). ÀRBITRE: Villegas.