Rugbi

El Barça no pot fer front al VRAC, l'actual campió

Rugbi. El conjunt blaugrana va perdre clarament i només va poder anotar un assaig en els últims minuts, ja amb el partit sentenciat

BARÇA 5 VRAC 28

FC BARCELONA:Domingo, Vilaseca, Sanz, Murciano, Selva, Moreno, Guerrero, Cruz, Fange, Marx, Felipe Martínez, Granell, Losada, Ponisio i Pla. També: Miniño, Márquez, Castells, Beteta, Chillida, Pezet-Poux i Julian Gómez. VRAC QUESOS ENTREPINARES:Anae-Ah Sue, Miejimolle, Blanco, Sthör, Horn, Gavidi, Pescador, Basso, Gil, A. Fernández, S. Gómez, Alfeld, Gutiérrez, Mateu i Castiglioni. També: Pastor, Paila, De la Lastra, P. Fernández, Abril, Alonso, Morchon i Barnes. MARCADOR:0-5 (13'), 0-7 (13'), 0-12 (21'), 0-14 (21'), 0-19 (30'), 0-21 (30'), 0-26 (42'), 0-28 (42'), 5-28 (74'). ÀRBITRE:Fanlo.

El Barça no va poder plantar cara al VRAC Quesos Entrepinares, l'actual campió de la divisió d'honor, i va ser derrotat clarament. Els blaugrana només van poder anotar un assaig en els darrers minuts del partit, quan ja estava sentenciat, gràcies a Noel Marx.

El VRAC, que ocupa la cinquena posició de la classificació, va dominar el primer temps i va aconseguir tres marques amb les tres transformacions, i va arribar al descans amb un 0-21 a favor. En l'inici del segon temps va anotar el quart assaig per tenir el punt de bonificació. El Barça perd un lloc en la taula i ara és el cuer.